Välj datum

SKENSTAFESTIVALEN 2020

Det här evenemanget är under uppbyggnad.

SKENSTAFESTIVALEN ÄR TILLBAKA 14-15:e JULI 2020!

-ÄNNU MER, ÄNNU BÄTTRE, MEN MED SAMMA KÄRLEK!

Skenstafestivalen är en liten, exklusiv 2-dagarsfestival i Skenshyttan i södra Dalarna.

Kom till oss i två dagar och ät av vår hemlagade mat och ta del av ett sprakande program från tolv på dagen till efter midnatt. Vi har ett fullspäckat, spretigt scen- och musikutbud med kända och mindre kända artister. Dessutom händer det saker oavbrutet på festivalområdet, faktist för alla åldrar. Allt från godisregn, biktbås, Pia Sundhage live på länk, vackra överaskningar, ponny-ridning, vår berömda tipsrunda med live-inslag och kaninhoppning (Vi älskar även kaniner på vår festival därav festivalens kanintema).  

Diverse pressudrag från festivalen 2018:

 "En tvåbent tromb har dragit in över Skenshyttan. I virvelvindens spår har en lyxfestival i miniformat fötts."- Annonsbladet 

"Den känns väldigt levande"- Bildextra

"Den småskaliga Skenstafestivalen är en uppstickare på festivalhimlen i Dalarna och Sverige." - Dalademokraten

"Efter framträdandet var det som om alla champagnekorkar smällt, fyrverkerierna bränts av och alla festivalbesökare kunde nynnande släntra hemmåt i natten och önska att denna festival ska återkomma inom en snar framtid." - Kvällsstunden

"Skenstafestivalen är en festivalbubblare på Dalahimlen"- Dalademokraten 

 

2018 blev det alltså en fullsatt braksuccé, nu gör vi om det i sommar! Det är en liten exlusiv festival, vi tar endast in strax över 400 per dag, så köp din biljett i tid så ses vi där!

www.skenstafestivalen.com

"Kaniner är omtänksamma, sociala varelser som varken äter eller exploaterar andra levande ting. Dom är också snabba, gulliga och har högt EQ. Dom är precis så som vi människor egentligen skulle kunna vara."

 

TANKAR KRING CORONA OCH FESTIVALEN 2020? 

- Klicka dig in på www.skenstafestivalen.com och läs!

Synpunkter?