Välj datum

Musikkväll med Sgt. Pepper Affinity

Köp biljetter
150 kr – 200 kr

Hemgården, Allégården / Centrum

lör 29 feb kl 19.15 – AVSLUTAD

Sgt. Pepper Affinity tolkar Beatles musik akustiskt och med stämsång. 

Ta med dig egen mat och dryck!

På kalasTeaterns föreställningar är du alltid välkommen att ta med dig egen mat och dryck! 

Detta har blivit ett mycket uppskattat koncept. Du kan alltså göra dig en helkväll utan att det behöver kosta en förmögenhet. Tänk att du ska gå på picknick och ta med det du är sugen på eller köp "takeaway" på något av de många matställen som finns nära Hemgården (Orion, Spice´n Rice, Truly Indian, Pizzeria Byblos m.fl.).  Om du inte är så hungrig kan du ta med dig lite ost och vin,  lite fika eller inget alls. Kaffe och kaka/bulle finns att köpa i vårt fik. Så samla gänget och kom och upplev livemusik & teater i en intim och härlig atmosfär.

Alla våra platser är vid bord och onumrerat, först till kvarn gäller. Som regel öppnar vi dörrarna kl. 18:30 och föreställningarna börjar kl. 19:15. Det är alltid minst en paus på cirka 20 minuter. Tänk på att du kanske får sitta vid bord med nya vänner. 

Om du har med dig mat så ser vi gärna att du kommer när dörrarna öppnar, så du har tid att packa upp din "picknick" utan att störa föreställningen. Man får äta under tiden förställningen pågår, men såklart respekterar vi både artisten och andra besökare genom att försöka göra det så tyst som möjligt, utan att prassla och klirra allt för mycket. Glöm inte att även ta med dig glas och bestick!

Hjärtligt välkomna!

Presentation av bandet
För Måns Riise, och hans två bandkamrater i Sgt Pepper Affinity, Helge Hesslefors och Rolf Engqvist är Beatles mer än ett band. Det är en musikalisk punkt de återvänder till och aldrig riktigt kommer ifrån. – De har hittat varandra "på äldre dar". Helge Hesslefors och Rolf Enqvist spelade redan tillsammans i en trio med Björn Hallberg, men när han flyttade till Varberg började de leta efter en ny medlem. De hörde talas om Måns Riise och ringde upp. De träffades hemma hos Helge Hesslefors och försökte sig på att sjunga This Boy trestämmigt. Redan då var det tydligt att det fanns skäl att fortsätta. De spelar  Beatles på sitt sätt. Sgt. Pepper Affinity är inte ett coverband i ordets klassiska betydelse. Snarare handlar det om att tolka Beatles musik akustiskt och med stämsång. 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?