Välj datum

Får jag se på dina trosor?

Hagateatern / Haga, Vid Järntorget

tis 4 feb 2020 kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 5 feb 2020 kl 19.00 – AVSLUTAD
tor 6 feb 2020 kl 19.00 – AVSLUTAD

Kvalitetsteatern presenterar:

FÅR JAG SE PÅ DINA TROSOR?
Nu ska jag berätta en sak som jag inte ens har vågat skriva i dig dagboken på tre månader! Man tar en stol. Och sen så sätter man sig på den – bredbent, och i bara trosor. Med någonting under sig. Och sen rör man sig fram och tillbaka. Och när man har gjort det i, ungefär fem minuter, så fylls man av en underbar känsla! Och det värsta är att jag nästan MÅSTE göra det. Och vet du? Jag har kommit på att det nog är den känslan som man får när man knullar. Ja – du hörde rätt! Jag sa K – N – U – L – L – A! Förstår du hur jag känner mig? Det känns som att jag redan har haft samlag, fast med en stol och med trosor på!

Får jag se på dina trosor? är ett tjuvkik i barndomens dagböcker, ett öra mot dörren till våra låsta queer-barnrum. Det handlar om sexbomber, ridläger, en kompis mammas trosor, kåta vampyrer, att sova över hos sin bästis och vad ett gosedjur kan vara bra för.

- Ett pirrigt lustspel om hemligheter och sexualitet som undersöker nyfikenhet, självklarhet, lek, lust, utforskarglädje, fantasi och drömmar såväl som osäkerhet och tabun. Skapad utifrån samtal, dagboksanteckningar, minnen och berättelser med och från folk som är eller någon gång har varit barn.

Får jag se på dina trosor? riktar sig till alla från mellanstadiet och uppåt (även för vuxna!)

På scen: Robin N Spegel, Johanna Essie Sjögren och Eddie Mio Larson
Koreografi, scenografi, kostym, text och regi: Johanna Essie Sjögren, Robin N Spegel, och Eddie Mio Larson
Idé: Johanna Essie Sjögren
Affisch: Eddie Mio Larson

 

ERBJUDANDE:

När du köper biljett till Får jag se på dina trosor?, så får du 50 kr rabatt på kvalitetsteaterns föreställning The Pain Is Real (din fitta jag saknar dig), som spelar på Hagateatern den 30 & 31 januari samt den 3 februari 2020. Rabattkoden hittar du på biljetten (i ditt mail).

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?