Välj datum

Kallar du, kommer jag

Parkeringen till Umeå Energicentrum / Klabböle

mån 8 jun kl 19.00 – SLUTSÅLT
tis 16 jun kl 19.00 – SLUTSÅLT
ons 17 jun kl 19.00 – SLUTSÅLT
tor 18 jun kl 19.00 – SLUTSÅLT

Publiksuccén med drive-in teater återvänder!

Sommarnatt +14°C. En bil står ensam på en ödslig grusparkering, I den sitter Tove och nickar sakta i takt till bilradions skrål. En cykel rullar upp på parkeringen. Leon anländer. Cykeln skrapar i marken när den kastas omkull för en omfamning. Länge. Båda sätter sig i bilen. De har bestämt ett möte, långt ifrån andras blickar. De har inte träffats på många år, men när en kallar, kommer alltid den andre, så har det alltid varit.

Kallar du, kommer jag är en unik teaterupplevelse i drive-in-teater format. Precis som i drive-in-bio ser och hör du föreställningen inifrån din egna bil. Du köper 1 bil-biljett och väljer själv om ni är 1,2,3 eller 4 st som ser föreställningen, men att vara 4 st kan påverka er sikt.

Missa inte att även se Ingen vet att vi känner varann som är ett helt fristående verk om när Tove och Leons relation startade tjugo år tidigare.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBS! 1 biljett avser 1 bil, i den bilen kan ni vara upp till 4 personer.

HÖRLURAR & SOLGLASÖGON:
Du kommer få låna hörlurar och polariserade solglasögon för att få bra sikt in i teaterbilen. Om du har egna polariserade solglasögon som du hellre vi använda så går det såklart bra.

KLÄDER FÖR VÄDER:
Vid regn, ta gärna med regnjacka med huva eller paraply.

SNACKS& DRYCK:
Vi tipsar också om att ta med snacks och dryck i er bil, det här är ju som bio fast du kan käka godis med prassligt papper utan att störa en hel salong!

PLATS:
Parkeringen till Umeå Energicentrum
Med bilen åker du Riksvägen söderut, fortsätt en längs med Nya Skarvelsjövägen ca 750 meter och sväng sedan höger på Travbanevägen, mot travbanan. Passera Umåkers travbana och ta vänster in på Bölevägen, som du sedan följer till Klabböle. Infarten till Umeå Energicentrum kommer på höger sida och är skyltad från vägen. Kommer du från Klabböle-hållet är infarten på din vänstra sida. Följ skyltningen till parkeringen.

SPELLISTA:
Om ni vill så finns det  en spellista att lyssna på på vägen till Kallar du, kommer jag: https://kortalankar.se/Q2SB


TILLGÄNGLIGHET: Som publik behöver du kunna höra och se, samt gå en mindre sträcka i skog.

 

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?