Välj datum

Falköpings Ölfestival 2020

Vilhelmsro Gårdscafé / Falköping

lör 5 sep 2020 kl 14.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i september 2020.

För sjätte året i rad arrangerar vi en ölfestival för oss ölälskare. Vi siktar som vanligt på ett trettiotal olika öl, massor av god mat, underbart väder... (men såklart kläder efter väder) och ännu underbarare människor.

Man träffas, umgås, äter gott och givetvis provar många olika sorters öl. Bryggerierna kommer precis som tidigare år maximalt tio mil från Falköping. Under lördagen dukar de fram sina godaste och mest intressanta öl. Givetvis kommer vi bjuda på kanonväder.

Med tank på pandemin kommer det att bli bli vissa förändringar för att ni besökare och vi arrangörer ska kunna känna trygghet. Det viktigaste, ölen, mötet med bryggare, samtalet, gemytet och en fantastisk kväll kommer dock att finnas kvar.   
 
Den största förändringen är att festivalen delas upp i tre olika pass där antalet personer i lokalen begränsas till 50 personer. För att vi skall klara detta behöver man boka det pass man vill besöka. 
 
Följande pass finns att välja på:
 
Pass 1: 14.00 - 16.30
Pass 2: 17:00 -19.30
Pass 3: 20:00 - 22:30

Det kommer erbjudas mat att köpa inne på festivalen.

Väl inne på området köper man provsmakningsbiljetter (fem för 125 kr) som man byter mot ett smakprov av öl hos de olika bryggeriernas bardiskar.

För ännu större upplevelse kan man välja till en ölprovning där öl från de olika bryggerierna presenteras. Till detta serveras lite enklare tilltugg. Ölprovningen som hålls kl 18.00 är bara för de gäster som förbokat och har begränsat antal platser.

Priser:
Entré inklusive festivalprogram och festivalglas = 200 kr
Entré inklusive ölglas & festivalprogram + ölprovning = 450 kr  SLUTSÅLD
Provningsbiljetter, 5st = 125 kr (köps inne på festivalen)

Synpunkter?