Välj datum

Lesbisk julshow

Bagarmossens Folkets hus / Bagarmossen

tor 12 dec 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD

Stand Up Yours presenterar i samarbete med Moa Svan & Sabina Wärme: En lesbisk julshow!

Den 12 december gör vi lesbisk jul på Stand Up Yours! Ta paus i att binge-watcha Unge Kommissarie Morse. Så iväg till Bagis Folkets Hus. Där blir det stämning och juleljus. Även standup och flatiga jul-hits såklart! Allt för att den rätta stämning ska infinna sig snart. Varmt välkomna på vår show- kom och få lite christmas glow!

Info medverkade: Sabina Wärme. Musiker, kompositör och producent. Släppte i år albumet ”Jag var molnen 2.0” med soloprojektet These Heavy Clouds. Skriver och producerar också musik för film, teater och scenkonst, samt driver kvinno- och transseparatistiska independentbolaget ANNA/ANNA RECORDS.

Moa Svan. Komikern som utmanar med intellektuell humor och varit en av de som byggt den feministiska humorscenen till det den är idag. Aktuell med en vandrande standupföreställning på Historiska Muséet där hon letar efter nya berättelser i historien.

DJ Pamela Leal Viñals. Har levererat musik till queerklubbar som DJ sedan mitten av 90-talet då hon var med och sjösatte den legendariske klubben Bitch Girl Club, dåtidens största lesbiska klubb i Skandinavien. Spelar ofta på Moxy, pridefestivaler och gayklubbar i landet.

Therese Sandin. Efter succén med hennes första soloshow "Tjockis - en superviktig standupshow" är hon aktuell med nya föreställning "Ensam är stark (men det är lättare att bära en soffa om man är två)". En av Stand Up Yours klubbdirektörer.

Pernilla Hammargren. Började med standup 2006 och har sedan dess levererat egna soloshower samt arbetat med att driva klubbar och sammanhang som bryter normen i humorvärlden. Grundade prisbelönta Stand Up Yours 2014.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?