Välj datum

Svederna • Gösta Berlings Saga • Tómarúm | Blivande 7/12

Blivande / Stockholm

lör 7 dec 2019 kl 20.00 – AVSLUTAD

Tiden är kommen att samlas för skapandet av något nytt. Svederna Garde i samarbete med hus Blivande bjuder in till en afton av black metal, progressiv rock och visuell konst. På scen: SVEDERNA och GÖSTA BERLINGS SAGA. Konstutställning: Tómarúm av Christine Linde.

 

Lördagen den 7e december är en kväll att förlusta sig i visceral livemusik och förtrollande konst på Blivande, en nyöppnad plats för konst och kultur som drivs och styrs av ett kreativt community. 

··

SVEDERNA levererar rå och kompromisslös black metal stadigt förankrad i klassisk heavy metal. De rör sig obehindrat mellan vildmark och asfalt, alltid längs sin egen väg med en tydlig ståndpunkt mot det etablerade samhället. Kvintessensen från Skandinavisk 90-tals black metal kombineras med den vilda energin från rock ’n’ roll och aggressiv punk. Svederna mixar våldsamma och intensiva partier med melodiska och episka riff samt en skälig dos thrash metal.

··

GÖSTA BERLINGS SAGA har levererat egensinnig progressiv rock i många år, och hittar alltid nya uttryck med sin musik. I liveformatet är de en drivande urkraft som hypnotiserar sinnet samtidigt som de sätter nackmusklerna i rörelse. Femte skivan 'Et Ex' släpptes 2018 och utvidgar GBS ljudvärld till nya dimensioner.

https://www.gostaberlingssaga.com/

··

TÓMARÚM av Christine Linde har inspirerats av den nordiska naturen och mörkret och gjort det till sitt eget särpräglade visuella uttryck, som en portal in i en svunnen värld befolkad av dolda entiteter.

 

https://tomarum.bigcartel.com

https://www.instagram.com/tomarum

··

DJ: Trollkarlen

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?