Välj datum

Svederna • Contaminazione • Tómarúm | Blivande 7/12

Tiden är kommen att samlas för skapandet av något nytt. Svederna Garde i samarbete med hus Blivande bjuder in till en afton av black metal, horror synth och visuell konst. På scen: SVEDERNA och CONTAMINAZIONE. Konstutställning: Tómarúm av Christine Linde.

 

Lördagen den 7e december är en kväll att förlusta sig i visceral livemusik och förtrollande konst på Blivande, en nyöppnad plats för konst och kultur som drivs och styrs av ett kreativt community. 

··

SVEDERNA levererar rå och kompromisslös black metal stadigt förankrad i klassisk heavy metal. De rör sig obehindrat mellan vildmark och asfalt, alltid längs sin egen väg med en tydlig ståndpunkt mot det etablerade samhället. Kvintessensen från Skandinavisk 90-tals black metal kombineras med den vilda energin från rock ’n’ roll och aggressiv punk. Svederna mixar våldsamma och intensiva partier med melodiska och episka riff samt en skälig dos thrash metal.

··

CONTAMINAZIONE smälter ansikten med sin unika tappning av lågbudget Horror Synth. Denna trio (med tidigare medlemmar från Gravmaskin) inleder kvällen med synthar, bas och trummor som tillsammans skapar ett ljudlandskap från en annan dimension, inspirerat av gamla skräckfilmer.

https://www.youtube.com/watch?v=0w8iWJ5YCKY

··

TÓMARÚM av Christine Linde har inspirerats av den nordiska naturen och mörkret och gjort det till sitt eget särpräglade visuella uttryck, som en portal in i en svunnen värld befolkad av dolda entiteter.

 

https://tomarum.bigcartel.com

https://www.instagram.com/tomarum

··

DJ: Trollkarlen

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?