Välj datum

Trupp Trunk (från 4 år)

Den Lilla Teatern / Uppsala

tis 29 okt 2019 kl 15.00 – AVSLUTAD

Tillsammans ska tre entusiastiska  akrobater spela en cirkusföreställning, men allt går inte riktigt som de tänkt sig. Under 40 innehållsrika och dramatiska minuter blandas fantasi och magi med förstklassiga cirkustricks och fysisk komedi. Den visuella formen som utgår från kroppsspråk och publikkontakt passar alla, oavsett ålder eller språkkunskaper. Trupp Trunk aktiverar kroppens alla sinnen och med humor och värme gör de tre clownerna tillsammans med publiken en annan värld möjlig.

Kommentarer om föreställningen:

"Till och med lärarna skrattade så att de grät" lärare Klockargårdensskola, Lidingö

"Tusen, tusen tack! Mina djupaste och varmaste och ärligaste tusen tack för en fantastisk show idag i Blå huset i Tensta! Ni berörde mig och mina elever innerligen! Tack för att jag fick vara barn på nytt, ni hade allt. Ni gör vår värld och vår vardag mycket roligare, ni är som regnbågen som sprider kärlek och glädje. Jag önskar att ni aldrig slutar utan fortsätter med ert budskap runt hela världen! " Sofija Olsson, klasslärare i 3a, Gullingeskolan.

"Föreställningen var som en bra barnbok som är lika läsvärd för vuxna som för barn" Christina Thelin, lärare Trångsundsskolan

 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?