Välj datum

Kär på livet - Välj dina tillstånd!

Köp biljetter
225 kr – 300 kr

Det här evenemanget är under uppbyggnad.

I en värld där allt snurrar fort och där vi kan få socialt stimuli 24/7 glömmer vi kanske också bort att stanna upp och reflektera. Reflektera på hur vi mår, känner oss och hur vi önskar ha det. Vi befinner oss ibland i oönskade situationer och vi kan inte alltid påverka dem i stunden, MEN vi kan alltid påverka våra känslotillstånd. Det kan ingen ta ifrån oss om vi inte tillåter det. Men hur?

I den här föreläsningen blandar jag humor och allvar med konkreta tips på hur du kan bygga upp ett grymt självledarskap. Du kommer få en helhetsbild av hur allt hänger ihop (kost, sömn, rörelse, vila, andning) och hur vår hjärna fungerar. Genom att förstå den lite bättre har du också större möjlighet att påverka den.

Redskapen ligger i det enkla, det betyder inte att det är lätt - vill du vara kär på livet kommer du vilja göra resan ändå!

Syfte?

Bidra med glädje, reflektioner, idéer och konkreta verktyg för hur du inte bara kan påverka, utan faktiskt välja i vilka känslotillstånd du vill vara. Landa in i att du är den viktigaste personen i ditt liv och med de filter (ögon) du väljer att se på din omvärld kommer från din insida. Så hur vill du ha det? 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?