Välj datum

Handdukseffekten

Köp biljetter
200 kr – 250 kr

Improvisation & Co / Stockholm

mån 27 maj 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 20 sep 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 21 sep 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 22 sep 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
tis 24 sep 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 25 sep 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD

Handdukseffekten är ett nyskrivet psykologiskt relationsdrama. Handlar om grova kommunikationsproblem. Passiv aggressiv misshandel, stark kärlek och anledningarna till att stanna i ett destruktivt förhållande. Samtidigt är pjäsen skriven på ett sätt så att publikens förutfattade meningar om människor de inte känner sätts på spel.

Beatrice Orler är utbildad operasångerska, mezzosopran, med examen från Operahögskolan i Stockholm. Har uppträtt på bl a Kungliga Operan, Dalhalla, Cape Town Opera, Göteborgs Konserthus och med Skånska Operan, där hon sjöng titelrollen i deras hyllade uppsättning av Carmen.

Fred Kalulanga är dramatiker, skådespelare och musiker. Skriver musikaler och har även skrivit Handdukseffekten.

Publikrecensioner från tidigare uppsättningar(facebook)

”Igår såg vi en pjäs som Fred Kalulanga skrivit (och medverkade i), som var riktigt underhållande! Jag ger den mina varmaste rekommendationer! ”

”Handdukseffekten; Ett relationsdrama med oväntade vändningar, svart humor och snabba repliker. Skådespelarna var dessutom skickliga i att få oss i publiken att se de rika nyanserna och det komplexa i karaktärernas personligheter. Pjäsen väckte många starka känslor och är helt klart ett måste att se!”

”Ni gör det så bra! Trots dramatiken så får man ett par skratt. Fyndigt och genomtänkt. Tack för föreställningen och bra jobbat!”

”Tack för en mycket trevlig och positivt överraskande pjäs. Härlig kombination av ett seriöst drama och aningen mörk humor! ”

”Tack för bra och trevlig föreställning!”

”Har sett relationspjäsen Handdukseffekten skriven av Fred Kalulanga. Gå och se den!”

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?