Välj datum

Handdukseffekten

Handdukseffekten är ett nyskrivet psykologiskt relationsdrama av dramatikern Fred Kalulanga. Den handlar om grova kommunikationsproblem. Passiv aggressiv misshandel, stark kärlek och anledningarna till att stanna i ett destruktivt förhållande. Samtidigt är pjäsen skriven på ett sätt där publikens förutfattade meningar om människor de inte känner sätts på spel.

Publikrecensioner från Malmö (facebook)

”Igår såg vi en pjäs som Fred Kalulanga skrivit (och medverkade i), som var riktigt underhållande! Jag ger den mina varmaste rekommendationer! ”

”Handdukseffekten; Ett relationsdrama med oväntade vändningar, svart humor och snabba repliker. Skådespelarna var dessutom skickliga i att få oss i publiken att se de rika nyanserna och det komplexa i karaktärernas personligheter. Pjäsen väckte många starka känslor och är helt klart ett måste att se!”

”Idag såg vi den mycket trevliga pjäsen handdukseffekten på Kirsebergs teatern och jag måste rekommendera den då den är välspelad och underhållande.”

”Ni gör det så bra! Trots dramatiken så får man ett par skratt. Fyndigt och genomtänkt. Tack för föreställningen och bra jobbat!”

”Tack för en mycket trevlig och positivt överraskande pjäs. Härlig kombination av ett seriöst drama och aningen mörk humor! ”

”Dunder föreställning! De nya ändringarna(Sedan Teaterns Dag) och effekterna lyfter framträdandet och ger mersmak åt denna katastrof relation som nog alla kan länna igen sig lite i eller så känner man ett par med de tendenserna. Jack är i mina ögon en kärlekstörstande mörk figur. Härligt gjort!”

”Tack för bra och trevlig föreställning!”

”Har sett relationspjäsen Handdukseffekten skriven av Fred Kalulanga. Gå och se den!”

”En fantastiskt föreställning av Fred Kalulanga . Mästerverk och alla måste se den i Malmö på Kirsebergs Teater! Tack för inbjudan”

”Har sett ett par av föreställningarna och det är fantastiskt att se hur glada dessa människor är och hur mycket dom brinner för att bjuda på ett bra show.
Jag uppmanar alla att se dom. Tack för alla skratt ni har gett mig och fortsätt ert fantastiska arbete.”

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?