Välj datum

Hemma hos Harald Henriksson

Hemma hos Harald Henriksson

Vandringsteater för 4-6-åringar, om vänskap och (väldigt) olika livsvillkor.

Då och då åker flickan och hennes mamma hem till Harald Henriksson. Han är också 6 år och det är jätteroligt att åka dit. Idag är en sån dag.

De åker buss, pendeltåg, tunnelbana och en buss till innan de är framme. Harald Henriksson bor i ett hus med minst en miljon rum. Och medan flickan och Harald springer iväg och leker, tar hennes mamma på städhandskarna och plockar fram dammsugaren.

Hemma hos Harald Henriksson bygger på den Augustnominerade boken av Uje Brandelius och Clara Dackenberg, och spelas i ett nedlagt bryggeri i Norra Ulvsunda. Här får barnen följa med på vandring - från flickans lilla lägenhet till Haralds enorma hus med dess spännande kringelikrokar och hemliga förråd med bortglömda leksaker.

Av: Uje Brandelius och Clara Dackenberg
Medverkande: Isabel Reboia och Adriana Savin
Regi: Henrik Dahl
Scenografi: Magnus Lindberg
Ljus: Lina Benneth och William Wenner

Föreställningslängd: ca 35 min.
Frukt o liten macka ingår

Adress: Tvärbana till Norra Ulvsunda. Samling ca 10 min innan föreställning på inomhustorget vid CityGross, framför Leos Lekland och ÖoB. Toaletter finns.

OBS! Förskolor som vill se föreställningen - kontakta oss på info@tribunalen.com / nr: 08-84 94 33/073-669 55 51. Vi har föreställningar för förskolor på vardagar. Mer info på kulan.stockholm.se.

Illustrationer från boken "Hemma hos Harald Henriksson", skriven av Uje Brandelius, illustrerad av Clara Dackenberg.

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?