Välj datum

Från Mamma Mia till Les Miserables – Sånger som berör

Vilhelmsro Bed & Breakfast / Falköping

lör 27 apr kl 19.30 – AVSLUTAD

Från London till Vilhelmsro

Gunilla Backman är en av Sveriges mest erfarna musikalartister. Hon medverkar på de stora scenerna i London och runt om i Europa. Under hösten har hon gjort succé med en hyllningsföreställning till Barbra Streisand på Stadsteatern i Stockholm. Nu har ni chans att uppleva Gunilla på Vilhelmsro Gårdscafé, den 27 april.

- Vi är jätteglada att få Gunilla Backman till oss på Vilhelmsro, säger Ulf Lindén. Vi kommer att erbjuda våra gäster en totalupplevelse med musik i världsklass som kombineras med lokalproducerad mat och goda drycker. Det blir en liten intim konsert med max 90 gäster.

Konserten på Vilhelmsro kommer att hållas inne i Stallet. Det är en speciell miljö som skapar bara förutsättningar för närhet. Köket på Vilhelmsro kommer att ta fram en meny för kvällen som bygger på råvaror från närområdet.

För många svenskar är Gunilla mest känd för huvudrollen i den svenska produktionen av Mamma Mia som spelades på Cirkus i tre år. Hon har också medverkat i en rad underhållningsprogram i TV.

På Vilhelmsro Gårdscafé i Falköping den 27 april kommer Gunilla att sjunga allt från musikaler till ABBA musik. Med sig har hon Joakim Holgersson (Piano), Sofie Wingren (Cello) och David Strenge (Gitarr).

Vilhemro Gårdscafé öpnnar kl 18.00 där det serveras mat och dryck

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?