Välj datum

Pero Älskar Musik

Teater Pero / Norrmalm

fre 26 apr 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 24 maj 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 27 sep 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 15 nov 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD

Välkommen till Pero Älskar Musik, livemusikklubben där man som åhörare ges möjligheten att vara i nuet, ta in det som sker på scenen och få en riktigt fin start på helgen!

Vi värnar om publiken och artisterna och ser till att framförandet får fullt fokus.
I tio år har vi gett musiker och publik de bästa förutsättningarna för att framföra och lyssna till livemusik. Och det vill vi fortsätta med, dels för att vi tycker det är så himla roligt men också för att vi brinner för att erbjuda en livescen för både etablerade och mindre erfarna musiker. Och vi fortsätter givetvis att boka jämställt.


Artister 15 november

VILLA RIVERCAT
Sextetten Villa Rivercat formades i Dalarna 2015 och har sedan starten uppmärksammats av internationella giganter som The Line Of Best Fit, The Clash Magazine och Northern Transmission.
Det räcker att lyssna på folkinspirerade debutsingeln ”More” för att förstå nämnda sajters intresse.
Musiken tar avstamp i 60- och 70-talets folkrock och psykedelika men med en modern och svävande produktion och varma harmonier i förgrunden.

VILMA FLOOD
Låtskrivaren och artisten Vilma Flood började sin karriär i bluesens värld och kom tidigt att spela på många av Stockholms och Dalarnas bluesscener. Blues i all ära, men Vilma hittade sin största inspirationskälla i folk/indie-genren genom artister som Melanie, Alela Diane, Buffy Saint-Marie, Ane Brun och Leonard Cohen. Hon har sedan skapat sin alldeles egna blandning av folk, pop och blues där hon kombinerar det vackra och vemodiga med en råhet.

HANNA TURI
I maj släpptes Hanna Turis tredje album The Ignorance of Belonging. Det som började i Falun med 30 kassettband inspelade med fingret på REC-knappen har fortsatt till Way Out West, Peace & Love, South by Southwest, TV 4, Europa- och Asienturnéer.

Musik som terapi. Soundet går via Kate Bushs känsloregister, förbi Imogen Heaps experimentlusta och Regina Spektors nakenhet, till Hanna Turi. En säregen röst som tagits emot väl av en internationell publik. Hennes prisbelönta musikvideos har
redan nått miljontals fans i Kina. Ett land som tagit emot henne med öppna armar och fyllda teatrar. Det handlar om integritet, osäkerheter och drömmar - egenkomponerade, filmiska och hoppfulla låtar. Ett uttryck med många facetter, som inte minst blir uppenbart live!

Pris: Förköp Kulturbiljetter, Ordinarie 140 kr, Student 100 kr.
         Köp på dörren Ordinarie 160 kr, Student 120 kr
         Fri entré för Kulturkompis, kontakta Teater Pero för bokning 08-612 99 00

Pero Älskar Musik hittar du på  Facebook och Instagram.
Välkomna till en höst med Pero Älskar Musik!

Varmt välkomna hälsar Systrarna Malmborg!

Ett arrangemang i samarbete mellan Studieförbundet Bilda och Teater Pero med stöd av Stockholm Stad.

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?