Välj datum

Stenar i Fickan på turné

Österby bystuga / Stjärnsund

Medborgarhuset / Vansbro

Broadwasuccé till Dalarna. Sundborns Teater och Folkteatern i Dalarna drar ut på dalaturné med succéföreställningen ”Stenar i fickan” av Marie Jones. Marie Jones pjäs stenar i fickan har gjort succe världen över och nu äntligen har den kommit hit till oss. Pjäsen tar ett både allvarligt och komiskt grepp på frågor om polarisering mellan landsbyggd och storstad, om känslan av utanförskap på landsbyggden, om vem som har tolkningsföreträde och om rätten till din egen berättelse. I Sundborns Teaters uppsättning förflyttas handlingen till Dalarna och Sverige.

Vad händer när det stora filmbolaget kommer till en liten by i Dalarna för att spela in film. Vems berättelse är värd att berätta och kan man bli som en statist i sitt eget liv? Följ med på den allvarligt roliga berättelsen om vägen till självkänsla och egenvärde för den lilla människan i periferin.

OBS! 

För fullständigt turnéprogram se vår hemsida Sundbornsteater.se . Där ser du speldatum och platser samt kan klicka dig vidare för att köpa biljetter till Stenar i Fickan som inte arrangeras av oss utan av platsens arrangörer. Vi kommer b.la spela i Svärdsjö, Österbyn, Vansbro, Leksand, Älvdalen, St Skedvi och Söderbärke.

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?