Välj datum

Fuck Tinder

Teater Pero / Vasastan

lör 16 feb kl 19.00 – AVSLUTAD

Anders och Bea älskar varandra och idag är dagen de ska gifta sig. Allt är i sin ordning, hela släkten väntar i kyrkan och de har lovat att inte läsa varandras meddelanden, men inuti Beas telefon lurar en mörk hemlighet. Dejting-applikationen Tinder.

När hemligheten uppdagas tar deras välplanerade liv en helt ny vändning. Anders tänker hämnas och loggar även han in på Tinder, ett beslut han snabbt mister kontrollen över.

Vad är du beredd att offra för den du älskar? Och hur mycket är friheten egentligen värd? När en relation tar slut öppnar sig tusen nya möjligheter. Eller..? Är det möjligheterna som är problemet? Varför lockas vi av nya relationer? Och varför fortsätter du swipa när du redan hittat den bästa?

Följ med på en fartfylld och humoristisk resa genom Tinders förtrollade värld. Dejter, missförstånd och sex varvas i ett högt tempo i denna nutidsskildring om makten att välja: Partner. Profilbild. Like eller Dislike.

 

Fuck Tinder hade urpremiär på Teater Pero i oktober 2017. Därefter har den spelats på svenska i Finland under sommaren 2018. En föreställning som ständigt utvecklas och förändras och som hyllats högt både av publik och kritiker. Missa inte!

 

Av och med: Eline Lundeberg och Albert Häggblom

Regiöga: Per Lagergren

Teknisk design: Henrik Wenne

Scenografi: Anna Wennerhed

Foto: Kulturljus.se

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?