Välj datum

Teater Barbara: PANIK PÅ PLAYAN

Teater Barbara / Kungsholmen

lör 20 okt 2018 kl 13.00 – AVSLUTAD

Panik På Playan är en berättelse om att komma bort i värmen – och ändå hålla huvudet kallt!

Maja och hennes pappa är på solsemester. Pappa älskar att bada och hoppa från trampolinen men Maja vill hellre sitta och läsa vid bassängkanten och samla snäckor på stranden. En dag när de är på zoo kommer Maja bort – eller är det pappa som har försvunnit?

Maja är alldeles ensam bland vilda djur, stökiga barn och främmande vuxna. Pappa letar alltmer desperat efter Maja och springer i panik mellan krokodiler, strutsar och gorillor. Till slut hittar de varandra. Eller ja, Maja som hållit huvudet kallt hittar sin pappa förkrympt till en miniversion av sig själv. Panik på Playan är en hyllning till alla kompetenta och kloka barn och baseras på den norska författaren Mari Kanstad-Johnsens bok ”Livredd i Syden”.

Förutom skådespelarna Violetta Barsotti Stephan och Andreas Rodenkirchen får vi också möta Maja som docka, en apa, en papegoja, en sköldpadda och en väldigt stor glass! Jenny Bjärkstedt som tillverkar dockor, skuggspelsfigurer och kostym är känd från bland annat Lumor Teater och Marionetteatern. Johan Ehn som har skrivit manus och regisserar är också aktuell med sin debutroman ”Down under” som kommit ut på Gilla Böcker/Lilla Piratförlaget.

Målgrupp: 4-7 år
Längd: ca 30 min

På scen: Violetta Barsotti Stephan & Anders Jansson
Manus: Johan Ehn, efter Mari Kanstad-Johnsens bok ”Livredd i Syden”
Regi: Johan Ehn
Ljus, ljud & musik: Rikard Folke
Dockmakare/Attributör/Dock- och Skuggspelsinstruktör: Jenny Bjärkstedt

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?