Välj datum

Överlevaren - Jokerbruden

Studiefrämjandets lokal (gamla Mariakyrkan) / Eskilstuna

ons 17 okt 2018 kl 14.00 – AVSLUTAD

Studiefrämjandets lokal (gamla Mariakyrkan) / Eskilstuna

ons 17 okt 2018 kl 18.00 – AVSLUTAD

Maria går in i en livskris då hon är 50 år gammal och gamla och svåra minnen från barn- och ungdom kommer upp till ytan. Hur har hon överlevt det hon varit med om? 

Internationella showartisten Vera Blom och hennes son Monsieur Luc kliver plötsligt in i Marias liv och ger henne nya perspektiv i livet. Genom Vera och Luc får Maria de verktyg hon behöver för att kunna läka, göra avslut med det förflutna och gå vidare med sitt liv. Även Marias pappa Ernst finns med i bilden.

I denna enmansföreställning och musikaldrama, visas skillnaden på att se sig själv som ett offer - och vad som händer om man istället ser sig som en överlevare efter att man utsatts för trauman och svårigheter av olika slag. Den väcker också perspektiv runt vad långvarigt utanförskap kan göra med en människa och frågor om vilket samhälle vi vill ha.  I föreställningen får ni också veta hur man kan få ny kraft och energi att hantera sin vardag genom att programmera om sin egen hjärna till att allt kommer att få ett lyckligt slut.

Föreställningen kommer att visas på olika orter runtom i landet och den är ca 2 timmar och 15 minuter lång.

Mer info finns på www.mariannejordhen.se samt på www.facebook.com/ladyjanielle/

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?