Välj datum

Föreläsning - Får jag lov? Hjärna

Scandic Sundsvall City / City

ons 24 okt 2018 kl 18.00 – AVSLUTAD

Stenungsund, Kulturhuset Fregatten / Centrum

tor 8 nov 2018 kl 18.00 – AVSLUTAD

Får jag lov? Hjärna!
– Får jag lov att ta dig med på en (dans)resa som ger dig mer KRAFT?

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna? Och kan dans vara en hjälp framåt?

Välkommen till en föreläsning (i både teori och praktik) där du får med dig mycket kunskap om hur du kan vässa din hjärna genom att zooma ut och in, sortera tankar och beteenden, och lära dig göra medvetna val som ger mer KRAFT. Du får konkreta verktyg för hur du kan hålla koll på dina intentioner, jobba med tydlig ramsättning, synliggöra dina eventuella filter och reda ut obalanser genom både rörelse och strategier. Och framför allt, hur du lär dig skifta till och behålla goda känslotillstånd.

Syfte?
Att du som deltar och lyssnar ska få en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Samt att du får med dig enkla och konkreta verktyg att utforska och testa vad som fungerar bäst för just dig. Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss, därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara.

Om Rebecca Krantz:
Rebecca driver sitt företag Holistic future (www.holisticfuture.se), med intentionen att bidra till och "systemutveckla" fler hållbara team, ledare och individer. Hon har med sin bakgrund genom inom flera skilda områden som coachning, projektledning, träning (PT/gruppträning) och dansare (tävlat och instruerar) summerat ihop det bästa, och skaffat sig en unik kompetens som gör skillnad hos dem hon möter. För Rebecca är humor, seriositet och närvaron i nuet viktiga komponenter till ett liv med mera KRAFT. Läs mer om henne på hemsidorna, www.holisticfuture.se och www.rebeccakrantz.se

Sagt om Rebecca och föreläsningen:
"Tankeväckande och intressant praktisk kunskap om kroppen, sinnena och hjärnan. En föreläsare med mycket utstrålning" 
Caroline Engvall

"Jag har haft förmånen att få lyssna till Rebecca och kan varmt rekommendera hennes föreläsningar. Hennes utstrålning och energi smittar verkligen och inspirerar. Hon har förmågan att möta varje individ där denna befinner sig och lockar en att VILJA plocka fram det bästa inom sig genom att ingjuta känslan att ALLT ÄR MÖJLIGT! Jag önskar jag kunde ha en mini-Rebecca i fickan, att ta fram de dagar jag behöver lite extra pepp."
Camilla Bandhold

"Tack Rebecca för att du i din föreläsning delar med dig av verktyg så att jag blir medveten om hur jag tänker, har kraft att påverka hur jag vill må och framförallt lyckas med det. Du inspirerar och sprider härlig energi."
Gunnel Jörnebrant

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?