Välj datum

Drömkväde

Eric Ericsonhallen / Stockholm

ons 6 jun 2018 kl 21.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i juni 2018.

Drömkväde är ett samarbete mellan Gävle Symfoniorkester och Folkteatern Gävleborg. Ett musikaliskt möte mellan en kvartett från Symfoniorkestern och riksspelmannen Görgen Antonsson från Folkteatern.
Med Drömkväde vill vi skapa lustfyllda rum där nyskriven musik får ta plats i skenet av levande ljus, en plats där dina drömmar får ta gestalt i mötet med musiken. Här möts Görgen Antonssons kompositioner med Karl-Johan Ankarbloms lekfulla bearbetningar för stråkkvartett och de virtuosa symfonikerna i en glädjefylld samklang.

Den här föreställningen ingår i Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2-6 juni.
Under 5 juni-dagar presenterar vi SAD Symphony, Det är som det är, konsert med Maria Johansson Josephsson och Sebastien Dubé, Folkmusikens Queen B, Drömkväde och workshopen Kör och Koreografi i vackra Eric Ericsonhallen och Skeppsholmsstudion.
När du köpt biljett till en av föreställningarna får du 20% rabatterat pris på biljettköp till övriga programpunkter. I ditt biljett-mail finns en rabattkod som du kan använda vid köp till övriga föreställningar.

Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2- 6 juni arrangeras i samarbete med Folkteatern Gävleborg och Eric Ericsonhallen
Med stöd av: Kulturrådet, Stockholm Stad, Stockholms Läns Landsting och Konstnärsnämnden.

Synpunkter?