Välj datum

A copy of you. Konsert med Maria Johansson Josephsson och Sébastien Dubé

Eric Ericsonhallen / Stockholm

tis 5 jun 2018 kl 21.00 – AVSLUTAD

A copy of you
Konsert med Maria Johansson Josephsson och Sébastien Dubé

Maria Johansson Josephsson och Sébastien Dubé har spelat och skrivit musik tillsammans för sin originella sättning med kontrabas och sång sedan 2001. De har kunnat höras och ses på alltifrån konserthusscener och tv-inslag till klubbspelningar i Sverige och internationellt. 

Under 2017 var de bl.a. inbjudna som gästartister till International Society of Bassists-ISB, New York och festivalen Music of the earth i Tjajkovskij-hallen, Moskva. 

De är båda verksamma inom flera olika genrer och i flera konstellationer och musiken de komponerar och arrangerar tillsammans är hämtade ur många olika stilar. Jazz, blues, visa och folkmusik blandas med latinska rytmer och orkestrala klanger. 

Den här konserten ingår i Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2-6 juni.
Under 5 juni-dagar presenterar vi SAD Symphony, Det är som det är, konsert med Maria Johansson Josephsson och Sebastien Dubé, Folkmusikens Queen B, Drömkväde och workshopen Kör och Koreografi i vackra Eric Ericsonhallen och Skeppsholmsstudion.
När du köpt biljett till en av föreställningarna får du 20% rabatterat pris på biljettköp till övriga programpunkter. I ditt biljett-mail finns en rabattkod som du kan använda vid köp till övriga föreställningar.

Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2- 6 juni arrangeras i samarbete med Folkteatern Gävleborg och Eric Ericsonhallen
Med stöd av: Kulturrådet, Stockholm Stad, Stockholms Läns Landsting och Konstnärsnämnden.

Synpunkter?