Välj datum

SAD Symphony

Eric Ericsonhallen / Stockholm

tis 5 jun 2018 kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 6 jun 2018 kl 19.00 – AVSLUTAD

SAD Symphony är en symfoni av drömmar, kroppar och röster. Finns de gemensamma drömmarna kvar och vad betyder en samlad röst, en samlad rörelse? Några står ut och några hör till, några får höras och några göms. Med utopiska förtoner och kärlek för det bombastiska lyfter vi fram likheter och olikheter, individer och kollektiva formationer.

SAD Symphony tror att vi behöver varandra och att vi kan stå tillsammans i de svåra frågorna. Vi utmanar tanken om röstens och kroppens begränsningar och formar en kör av 12 artister med uppdrag att söka hela vägen ut i fingerspetsarna efter minsta gemensamma nämnare.

Regi, koreografi och koncept: Tove Sahlin/Shake it Collaborations i nära samarbete med ensemblen och konstnärligt team

Medverkande: Hassan Ahmadi, Arash Azarbad, Julia Hedenström, Destiny af Kleen, Arabella Lyons, Björn Marklund, Frida Modén Treichl, Fifi Saidin, David Sigfridsson, Cecilia Wernesten, Monica Wigren Zakrisson, Lemoní Åberg

Sångarrangemang och sånginstudering: Maria Johansson Josephsson

Scenograf och kostymör: Daniel Åkerström-Steen

Ljusdesign: Hannele Philipsson, Sofia Linde

Ljuddesign: Robin Af Ekenstam

Maskör: Jessica Hedin

SAD Symphony är en samproduktion mellan Folkteatern Gävleborg och Shake it Collaborations

Den här föreställningen ingår i Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2-6 juni.
Under 5 juni-dagar presenterar vi SAD Symphony, Det är som det är, konsert med Maria Johansson Josephsson och Sebastien Dubé, Folkmusikens Queen B, Drömkväde och workshopen Kör och Koreografi i vackra Eric Ericsonhallen och Skeppsholmsstudion.
När du köpt biljett till en av föreställningarna får du 20% rabatterat pris på biljettköp till övriga programpunkter. I ditt biljett-mail finns en rabattkod som du kan använda vid köp till övriga föreställningar.

Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2- 6 juni arrangeras i samarbete med Folkteatern Gävleborg och Eric Ericsonhallen
Med stöd av: Kulturrådet, Stockholm Stad, Stockholms Läns Landsting och Konstnärsnämnden.

Synpunkter?