Välj datum

Skogsfesten nr.9

Köp biljetter
250 kr – 550 kr

Lästviks Säteri / Dals Långed

tor 31 maj 2018 kl 23.59 – AVSLUTAD
lör 2 jun 2018 kl 23.59 – AVSLUTAD

Det är nu dags att presentera årets festival! 

Vi slår upp trädportarna till Skogsfesten torsdagen 31 maj 2018, kom när du vill och kan. Första bandet går på fredag eftermiddag men redan på torsdag kommer en massa fint ske! 

Som vanligt blir det favoritband, nattdopp, konst, kåsor, solnedgång, folkbildning, nattdans och snällt folk. Skogsfesten är en tredagarsfestival som vill skapa en vänlig, rolig och tillåtande plats utan att miljö och liv tar skada. Skogsfesten vill göra det möjligt att skapa el av sol, byggnader och mat av svinn. Vi kan allt om vi bara hjälps åt och delar kunskaper med varandra.

Festivalen ligger i en skog en promenadväg från Lästviks Säteri. Till Lästviks Säteri går det att ta sig med västtrafik, bil eller cykel. Vi tycker du ska promenera, cykla eller åka kollektivt till Skogsfesten. Alternativt åka elbil eller samåka. 

Har du möjlighet att åka från Stockholm eller Göteborg kan du åka RättBuss direkt in på festivalområdet! Deras nya härliga åk som än så länge bara avundsjukt ser på sitt storesyskon - den gula föregångaren som rostat - men med samma ambition: att ge er den glittrigaste, blommigaste, finaste festivalresan i mannaminne! Och som en yrig härlig start på det stora RättBuss-sommarprojektet Resande Festival! Läs mer på www.rattbuss.se

RESEINFORMATION
-----------------------------

Tur/Retur fr. Stockholm 550:-
Tur/Retur fr. Göteborg 290:-


TORSDAG 31 MAJ
14.30 fr. Stockholm Cityterminalen
20.00 ank. Skogsfesten

FREDAG 1 JUNI
17.00 fr. Göteborg, Gullbergs strandgata 6
19.00 ank. Skogsfesten

SÖNDAG 3 JUNI
11.30 fr. Skogsfesten >>> GBG
13.45 ank. Göteborg, Gullbergs strandgata 6

16.30 fr. Skogsfesten >>> STHLM
23.00 ank. Stockholm Cityterminalen

 

www.skogsfesten.se

info@skogsfesten.se

Följ oss på instagram och facebook för att inte missa något viktigt artistsläpp eller rolig information.

 

Ta hand om varandra så ses vi i skogen!

 

I vänskapligt samarbete med Lästviks Säteri, Returkultur, KulturUngdom, Studiefrämjandet, Steneby konsthantverk och design - en mötesplats för utbildning och kultur, RättBuss, Oskar Petterson och förhoppningsvis några fler.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?