Resande Festival 2018

Köp biljetter
4 300 kr – 5 150 kr

Stockholm Cityterminalen - Bolzano, Italien

Bolzano - Venedig

Venedig - Kaunas

Kaunas - Stockholm

Mellan 14 juli och 12 augusti sommaren 2018 rullar vi ut på en ny typ av festival – en på hjul.

Tillsammans med de samarbeten vi påbörjar och nu är på jakt efter under vintern och våren kommer vi bjuda på ett festivalprogram i rörelse, inte bara i tanken utan också fysiskt genom Europa. Med en annan blick på vad det är att vara turist blir både bussen vi färdas i och platserna vi besöker festivalens scener, för konst, musik, samtal, dans och mycket mer.

Varför?

För att inspireras, bada, ha roligt, uppleva konst, lära sig nytt, se nytt, möta nya människor och alla dina egna anledningar till att resa och åka på festival.

Vi hoppas kunna hitta ett nyskapande sätt att resa OCH vara på festival samtidigt.

Dessutom vill vi lyfta en kulturorganisering som inte ryms i de glättiga turistbroschyrerna.

Vi menar att besöksmål idag ofta blir en produkt - en polerad yta - som säljs in till turisten. Turisten är enbart där för att konsumera bilden som presenteras i broschyren. SHOPPA! ÄT! BO! SE!

Vi vill göra något annat. Vi tror att vi behöver besöka platser på riktigt när vi reser. Vår förhoppning är att vi lyckas färdas och transportera resenärer till olika platser och sätta oss själva och varandra i relation med platsen och människorna vi besöker. Att både lyckas se problematik som platsen har och även det fina som händer som inte får plats i en insåld bild ser vi som en framgång.

För att vår värld inte är ett smörgåsbord att konsumera ifrån för de allra flesta. För att vi kan resa på ett annat sätt.

 

Biljettinformation

Boende på hotell/vandrarhem/kulturhus samt färjeöverfarter (med sovplats när vi åker på natten) är inkluderat i priset. Minimi sovstandard är sängar du bäddar själv, i delade rum. Önskar du en högre boendekomfort, meddela oss.

Åldersgräns 21 år.

Nedan finns våra hållplatser längst med vägen - däremellan och på de olika platserna tillkommer punkter till festivalprogrammet i en mängd genres. Precis som på en festival väljer du vilka programpunkter du önskar gå på.

Exaktare information om klockslag för de olika stoppen kommer efterhand. Informera oss om du önskar kliva på någonstans emellan två hållplatser i Sverige - med reservation för att vi inte kommer ha möjlighet att göra det extra stoppet. Biljetterna säljs veckovis och i listan nedan ser du hur de olika veckorna ser ut. Observera att datumen för de olika veckorna överlappar.

Antal Early Bird-biljetter är begränsade. Vid köp av en vecka är priset 4300:-/vecka. Vid köp av två veckor ihop är priset 4100:-/vecka. Vid köp av hela resan - BUS MANIA - är priset 3900:-/vecka. För att använda dig av åka-långt-rabatterna använder du dig av följande rabattkoder:
DUBBEL: Används vid köp av två veckor. Enbart giltig vid köp av två SEPARATA veckor
MANIA: Används vid köp av alla fyra veckor. Enbart giltig vid köp av ALLA veckor.

VECKA 1

14 juli, kl 10.00 - Stockholm Cityterminalen
15 juli - Göteborg och Malmö
16 juli - Leipzig
19 juli - Füssen
23 juli - Alperna - Bolzano

VECKA 2
21 juli - Alperna - Bolzano
23 juli - Cinque Terre
29 juli - Venedig

VECKA 3

28 juli - Venedig
29 juli - Ljubljana
31 juli - Brno
2 aug - Warzsawa
5 aug - Kaunas

VECKA 4
4 aug - Kaunas
7 aug - Riga
9 aug - Åbo
12 aug - Stockholm

Väkommen ombord!

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?