Välj datum

Resande Festival 2018

Köp biljetter
490 kr – 5 150 kr

Stockholm Cityterminalen - Bolzano, Italien

lör 14 jul 2018AVSLUTAD

Bolzano - Venedig

lör 21 jul 2018AVSLUTAD

Venedig - Kaunas

lör 28 jul 2018AVSLUTAD

Just nu är biljettförsäljningen till Resande Festival stängd ... men det går fortfarande att åka med

Biljettförsäljningen till Resande Festival är tyvärr stängd nu då boende-platserna vi har bokat på vissa ställen börjar bli fulla, men det finns ändå möjlighet att följa med men då med vissa special-boende-lösningar. Mejla oss på resandefestival@rattbuss.se, eller ring 0738396910, med vilken sträcka du vill åka så ser vi över vilken lösning som blir bäst. Varmt välkommen ombord!

 

Mellan 14 juli och 6 augusti sommaren 2018 rullar vi ut på en ny typ av festival – en på hjul.

Vi bjuder på ett festivalprogram i rörelse, inte bara i tanken utan också fysiskt genom Europa. Med en annan blick på vad det är att vara turist blir både bussen vi färdas i och platserna vi besöker festivalens scener, för konst, musik, samtal, dans och mycket mer.

Dessutom finns våra enkelbiljetter från Stockholm, Göteborg och Malmö till Berlin och Leipzig för dig som inte har möjlighet att följa med en hel festivalvecka. Läs mer nedan! 

Varför?

För att inspireras, bada, ha roligt, uppleva konst, lära sig nytt, se nytt, möta nya människor och alla dina egna anledningar till att resa och åka på festival.

Vi hoppas kunna hitta ett nyskapande sätt att resa OCH vara på festival samtidigt.

Dessutom vill vi lyfta en kulturorganisering som inte ryms i de glättiga turistbroschyrerna.

Vi menar att besöksmål idag ofta blir en produkt - en polerad yta - som säljs in till turisten. Turisten är enbart där för att konsumera bilden som presenteras i broschyren. SHOPPA! ÄT! BO! SE!

Vi vill göra något annat. Vi tror att vi behöver besöka platser på riktigt när vi reser. Vår förhoppning är att vi lyckas färdas och transportera resenärer till olika platser och sätta oss själva och varandra i relation med platsen och människorna vi besöker. Att både lyckas se problematik som platsen har och även det fina som händer som inte får plats i en insåld bild ser vi som en framgång.

För att vår värld inte är ett smörgåsbord att konsumera ifrån för de allra flesta. För att vi kan resa på ett annat sätt.

 

Biljettinformation

Boende på hotell/vandrarhem/kulturhus samt färjeöverfarter (med sovplats när vi åker på natten) är inkluderat i priset. Minimi sovstandard är sängar du bäddar själv, i delade rum. Önskar du en högre boendekomfort, meddela oss.

Åldersgräns 21 år.

Nedan finns våra hållplatser längst med vägen - däremellan och på de olika platserna tillkommer punkter till festivalprogrammet i en mängd genres. Precis som på en festival väljer du vilka programpunkter du önskar gå på.

Tidtabell för enkelbiljetter :

14 juli - Stockholm Cityterminalen kl. 10.00. ÖVERNATTNING 14-15 JULI INGÅR EJ I ENKELBILJETT. 

15 juli - Göteborg, Gullbergs strandagata 6 kl. 11.00

15 juli - Malmö, Pildammsparken Carl Gustavs väg 23 kl. 21.30. ÖVERNATTNING PÅ BÅT. 

16 juli - Ankomst Berlin ca 09.30

16 juli - Ankomst Leipzig ca 12.00

Exaktare information om klockslag för de olika stoppen efter det kommer efterhand. Informera oss om du önskar kliva på någonstans emellan två hållplatser i Sverige - med reservation för att vi inte kommer ha möjlighet att göra det extra stoppet. Meddela om du har anslutningsresor på andra platser så ska vi försöka se till att anpassa tidtabellen till det. Biljetterna säljs veckovis och i listan nedan ser du hur de olika veckorna ser ut. Observera att datumen för de olika veckorna överlappar.

Antal Early Bird-biljetter är begränsade. Vid köp av en vecka är priset 4300:-/vecka. Vid köp av två veckor ihop är priset 4100:-/vecka. Vid köp av hela resan - BUS MANIA - är priset 3900:-/vecka. För att använda dig av åka-långt-rabatterna använder du dig av följande rabattkoder:
DUBBEL: Används vid köp av två veckor. Enbart giltig vid köp av två SEPARATA veckor
MANIA: Används vid köp av alla fyra veckor. Enbart giltig vid köp av ALLA veckor

VECKA 1

14 juli, kl 10.00 - Stockholm Cityterminalen
15 juli - Göteborg och Malmö
16 juli - Leipzig
19 juli - Füssen
23 juli - Alperna - Bolzano

VECKA 2
21 juli - Alperna - Bolzano
23 juli - Cinque Terre
29 juli - Venedig

VECKA 3

28 juli - Venedig
29 juli - Ljubljana
31 juli - Brno
1 aug - Warzsawa
4 aug - Kaunas
6 aug - Stockholm

OBS att vecka 4 tyvärr är inställd. Hemresa sker söndag 5 augusti från Kaunas med färja Riga-Stockholm. Detta ingår i priset, men måste aviseras till oss viaresandefestival@rattbuss.se

Ankomst till Stockholm Frihamnen måndag 6 augusti kl. 10:30

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?