Välj datum

Pero Älskar Pernilla

Köp biljetter
100 kr – 700 kr

Teater Pero / Stockholm

fre 13 apr kl 14.30 – AVSLUTAD

Det har gått ett år sedan Pernilla Göst intog scenen med sin personliga och enastående dansperformance och därefter ledde ett samtal med tre gäster. Sedan dess har hon utmanat sig själv och dansat varje dag!

-"Förra året bjöd jag in till en afton i dansen och skammens tecken med mina tre fantastiska gäster  - Eva Bojner Horwitz, Jojo Tuulikki Oinonen och Monica Thelin - och detta gav mersmak! I år blir det därför en hel eftermiddag med intressanta föreläsningar och workshop följt av en kväll med performance och final av det årslånga projektet #mydanceaday med underhållande eftersnack, filmvisning, skönt mingel och dans!

14.30 - 15.30 Danskropp, samhällskropp och framtidshopp
En föreläsning av Eva Bojner Horwitz om dans och kultur som botemedel mot psykisk ohälsa och vad som händer i hjärnan när man dansar.

15.45 – 16.45 Dans – lust eller plåga?
Workshop med Monika Thelin som ger inspiration till ett utforskande förhållningssätt till dans och rörelse som passar just dig. Du behöver inga förkunskaper i dans.

16.45 – 17.15 PAUS med möjlighet att köpa smörgås

17.15 – 18.15 Skam, stolthet och sårbarhet - den goda skammens roll i relationer
En föreläsning av Jojo Tuulikki Oinonen om meningen med skam, vilken nytta den gör och hur vi kan desarmera dess makt över oss.

18.30 – 19.10 Performance
Enmansföreställning av och med Pernilla Göst - en personlig tillbakablick och en kärleksförklaring till små barn och stora drömmar, om hur det är att finna, tappa bort och sedan hitta tillbaka. Till sig själv.

19.10 – 19.30 PAUS med möjlighet att köpa vin och snacks

19.30 – 20.30 Eftersnack med filmvisning och mingel
Filmvisning och eftersnack om projektet #mydanceaday.
Den 8 april förra året lovade Pernilla och Jojo sig själva en dans om dagen, och dessutom att alla andra skulle kunna följa detta dansande på instagram under #mydanceaday. Nu har det gått ett år och de visar utvalda filmklipp och berättar om hur allt detta dansande, filmande och delande påverkat dem. Samtalet kommer cirkulera kring skam, sårbarhet, spegelneuroner, positiva effekter och överraskande upptäckter. Häng kvar en stund och mingla och dansa med oss efteråt!

Värd & performance: Pernilla Göst
Gästföreläsare: Eva Bojner Horwitz och Jojo Tuulikki Oinonen
Workshop: Monika Thelin
Längd: 5 timmar med möjlighet att välja en eller flera programpunkter

Pris:
200 kr per programpunkt, 150 kr stud/arb.lös/grupp över 5 pers.
100 kr för Eftersnack (inga rabatter)
700 kr för hela programmet (inkl. Eftersnack), 500 kr stud/arb.lös/grupp över 5 pers.
Datum: 13 april kl. 14.30 och framåt

 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?