Välj datum

Tidsfördriv - Kompani Kläng- cirkus 3-9 år

Kulturhuset i Kungsängen/Stora scenen / Kungsängen

lör 24 mar kl 14.00 – AVSLUTAD

En lekfull föreställning med musik och akrobatik för barn 3-9 år på Stora scenen på Kulturhuset i Kungsängen. Allt är tråkigt, det finns ingenting att göra. Men vad är det  som låter? Leken verkar ha försvunnit, men dyker plötsligt upp på oväntade ställen. Så typiskt leken. Med nyskriven livemusik och akrobatik lyfts du in i en värld där allt handlar  om att hitta leken. Fantasin bubblar, musiken hjälper till, och överraskningarna får akrobatiken att stå på huvudet i sökandet efter leken i lådan! Av och med det nystartade cirkus- och musikkompaniet Kompani Kläng.

Speltid: 30 min

Pris: 50:- barn och vuxna betalar samma entré.     

Café Chris är öppet alla lördagar som det är scenarrangemang för barn. Passa på att fika innan eller efter fram till kl. 16.00 då caféet stänger.

Det går att köpa biljetter i caféet, Café Chris vid kulturhusets entré i mån av plats under caféets öppettider. För öppettider och förbeställning av mat och dryck: http://cafechris.se/

Av: Kompani Kläng; Niklas Barnö (trumpet), Love Meyerson (dragspel), Britta Wålstedt (akrobatik), Signe Veinholt (akrobatik)

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?