Välj datum

Sing – Christophe Lourdelet, Garth Jennings - Cafébio

Kuturhuset i Kungsängen/Stora scenen / Kungsängen

tis 30 jan kl 11.00 – AVSLUTAD

Njut av fika och film och ta gärna med dig barnvagnen eller kom utan till Cafébio på Kulturhuset i Kungsängen. Det animerade äventyret ”Sing” utspelar sig i en värld som vår egen, men där alla invånare är djur. En stilig Koala vid namn Buster Moon chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist - ja, kanske till och med överoptimist, och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslaget än något annat världen sett. Några av de tävlande är en blues-mus, en tonårig elefant med scenskräck, en utarbetad grismor och ett punkrockande piggsvin som inget hellre vill än att slå igenom som soloartist. Missa inte årets musikaliska komedi.

Bolag:  UNIVERSAL / UIP

Inspelningsår: 2016

Åldersgräns: Barntillåten  

Längd: 104  min

Regissör: Christophe Lourdelet, Garth Jennings

Skådespelare: Morgan Alling Mimmi Sandén Ulrik Munther Hanna Hedlund Leif Andrée

Njut av fika och film och ta gärna med dig barnvagnen eller kom utan till Cafébio på Kulturhuset i Kungsängen. Det går bra att ta med fika in i biosalongen. Under Cafébion sitter du på stol vid cafébord.

Det går att köpa biljetter och fika i caféet, Café Chris vid kulturhusets entré i mån av plats under caféets öppettider. För öppettider och förbeställning av mat och dryck: http://cafechris.se/

Entré: 50 kr

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?