Välj datum

Teater DaCapo presenterar: Man skulle veta vad lycka är

Pygméteatern / Vasastan

lör 17 feb kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 18 feb kl 16.00 – AVSLUTAD

Vad är lycka?

Att vinna högsta vinsten? Att få brev med posten? En strålande karriär? Att det alltid är solsken? Att äntligen hitta en vän och ljuv musik uppstår?

Är lyckan en gåva? En rättighet? Kan man kräva lycka? Kan man köpa lycka? Eller kan man helt enkelt bara bestämma sig för att vara lycklig?

I Solja Krapus underfundiga och humoristiska texter och till cellomusik av Benjamin Britten, träffas en man och en kvinna. Det bär av på en hejdlös seglats, med var sitt segel.

Ska de hitta lyckan? Tänk om det är för sent…

Solja Krapu är författare och estradpoet. Hon har skrivit flera diktsamlingar, romaner och barnböcker. Hon vann SM i Poetry slam 1997 och 1998. Vi har också sett henne ge boktips i SVT 1 Go’kvälls bokpanel.

Benjamin Britten, brittisk kompositör och dirigent. Har bl a skrivit verk för opera och för både symfoni- och kammarorkestrar. I vår föreställning ingår Cello suite #3, Op. 87 för solocello.

Teater DaCapo är en fri grupp från Uppsala som spelar både för barn och vuxna. Vi arbetar gärna med poetiska texter. Ni kanske kommer ihåg vår föreställning I ett obevakat ögonblick där vi dök in i Kristina Lugns värld och Århundradets Kärlekssaga av Märta Tikkanen. Det här är andra gången vi arbetar med texter av Solja Krapu.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?