Välj datum

Man skulle veta vad lycka är

Gottsunda Dans & Teater / Gottsunda

lör 2 dec 2017 kl 19.30 – AVSLUTAD
sön 3 dec 2017 kl 16.00 – AVSLUTAD

Man skulle vet vad lycka är
med texter av Solja Krapu och musik av Benjamin Britten

Vad är lycka?

Att vinna högsta vinsten? Att få brev med posten? En strålande karriär? Att det alltid är solsken? Att äntligen hitta en vän och ljuv musik uppstår? Är lyckan en gåva? En rättighet? Kan man kräva lycka? Kan man köpa lycka? Eller kan man helt enkelt bara bestämma sig för att vara lycklig? 

I Solja Krapus underfundiga och humoristiska texter och till cellomusik av Benjamin Britten, träffas en man och en kvinna. Det bär av på en hejdlös seglats, med var sitt segel.

Ska de hitta lyckan? Tänk om det är för sent…

Solja Krapu är författare och estradpoet. Hon har skrivit flera diktsamlingar, romaner och barnböcker. Hon vann SM i Poetry slam 1997 och 1998. Vi har också sett henne ge boktips i SVT 1 Go’kvälls bokpanel.

Benjamin Britten, brittisk kompositör och dirigent. Har bl a skrivit verk för opera och för både symfoni- och kammarorkestrar. I vår föreställning ingår Cello suite #3, Op. 87 för solocello.

Teater DaCapo är en frigrupp från Uppsala som spelar både för barn och vuxna. Vi arbetar gärna med poetiska texter. Ni kanske kommer ihåg vår föreställning I ett obevakat ögonblick där vi dök in i Kristina Lugns värld och Århundradets Kärlekssaga av Märta Tikkanen. Det här är andra gången arbetar vi med texter av Solja Krapu.

http://www.teaterdacapo.se/

https://www.gottsundateater.com/manskullevetavadlyckaar

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?