Skymning över Arboga

Följ med på en vandring genom Arbogas mörkare historia.

Föreställningen är tillbaka efter förra höstens varma mottagande med flera nya inslag!

Möt mördare, dödsdömda, olyckligt kära och övernaturliga väsen. En teatervandring genom Arbogas gator och gränder, från medeltidens munkar till grosshandlarfamiljen Örströms sena 1800-tal. Du kommer att mötas av skådespelare från Arbogateatern, teaterelever från Arboga Kulturskola, eldkonstnärer och sång.

De personer som är namngivna i föreställningen har funnits på riktigt, de händelser som utspelar sig har hänt på riktigt. De övernaturliga inslagen är historier som återberättats av arbogabor i generationer, historier som man trodde på. Vad människor egentligen tyckte och kände och precis hur saker gått till kan vi naturligtvis inte veta med säkerhet.

Publikröster 2016:

"Väldigt kusligt, spännande och häftigt."

"Hög klass på allt och det bästa var att ni fångade in publiken så man tidvis upplevde att man var där, klev in i historien, riktigt bra!"

"Ni klarade det med sådan bravur att man glömde kylan!
Innehållet, texterna, scenbytena, kläderna, effekterna, allt imponerade!"

I år har vi ett erbjudande till vår publik i samarbete med Cafe Centrum i Arboga. Ät en medeltids tallrik innan föreställningen. Tallriken består av en god rotfruktsblandning, kycklingben, ost, nötter, äpple, rökt korv, äppelringar, rågbröd med smör & Sörfennsta färskost. Dryck kan köpas till på plats. Obs, söndag 12 november serveras maten efter föreställningen. Vid specialkost, ange det i meddelandefältet vid ditt köp (under namn/e-post/telefon).

Mer information: www.arbogateatern.se, info@arbogateatern.se, 073-759 25 85

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?