Cinema Queer Musikalpaket

Teater Lederman / Stockholm

sön 1 okt 2017 kl 18.00 – AVSLUTAD

Vi avslutar festivalen på det mest skönsjungande vis man kan tänka sig! Kom och ta ton till spansk penis-pop, klassiska Madonna-hits och kristen homosång. I pausen spelas klassiska kampsånger på Teater Ledermans fabulösa flygel och vi bjuder in till ännu mer allsång! Så klä din stuss i bästa stass och sjung ut festivalen med oss! Köp vårt fördelaktiga musikalpaket och se bägge filmerna för bara 100 kronor!

Alla filmer som visas under festivalen har antingen engelskt tal eller engelska undertexter.

Information om filmerna: 

20 centimeters 
20 cm är vad som står mellan Marieta och hennes lycka. 20 cm och en mycket olycklig släng av narkolepsi. För varje gång som Marieta somnar så färdas hon till en värld av glamour, sång och en hunkig fabriksarbetare vars intresse för just de 20 centimetrarna gränsar till mani. Allt är upplagt för dramatik och när Marieta blir av med jobbet på grund av sin sjukdom är katastrofen nära. I ett Almodovariskt drama fyllt av höga klackar, sammanbrott, sex och neon blir drömmen snart verklighet och verkligheten dröm. Filmen visas som en av två filmer i Cinema Queers musikalbonanza så lyssna in dig på Madonnas “True Blue”, Queens “I Want To Break Free”, och Dusty Springfields “I Only Want To Be With You” och kom och sjung med oss!

Ramón Salazar, Spanien, 112 min

Freak Show
Möt Billy Bloom, född till stjärna med livsmålet att vara ohämmat fabulös. Med ett diva-soundtrack i öronen har Billy dansat genom livet men tillvaron förändras drastiskt när hans mamma försvinner och Billy tvingas flytta till sin far i det amerikanska bibelbältet. Här slår Jesus och fotboll högre än Lady Gaga och Freddy Mercury men hans fars råd att försöka passa in är inget Billy Bloom är intresserad av. Hans mål är högre än så och istället för att kuvas av mobbarna bestämmer han sig för att utmana skolans mäktigaste Queen Bee, ta hennes krona ifrån henne och själv krönas till drottning. Och hur kan han förlora med Bette Midler och Laverne Cox i ryggen?

Trudie Styler, USA, 95 min

 

Alla filmer som visas under festivalen har antingen engelskt tal eller engelska undertexter.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?