Cinema Queers Porrpaket

Bondegatan 100 / Stockholm

fre 29 sep 2017 kl 20.15 – AVSLUTAD

Njut av 12 timmars härlig erotisk film, performance och klubb på mytomspunna Bronx Sauna. Allt med denna biljett! Cinema Queers porrpaket gäller som inträde till visningarna av The Misandrists och Fluido samt till klubben Squirt Season. 

Alla filmer som visas under festivalen har antingen engelskt tal eller engelska undertexter.

Om filmerna: 
The Misandrists
Någonstans i Ger(wo)many har en grupp militanta lesbiska feminister bosatt sig och förbereder sig för den slutgiltiga revolutionen. Revolutionen där alla av manligt kön en gång för alla ska utplånas!  Gruppen leds av den komprisslösa Big Mother som styr sin flock med järnhand och undervisar dem i allt från att göra  porr till kastrering. The Misandrist är som om Valerie Solanas skulle ha regisserat ett avsnitt av Hannah Montana med ett östtyskt soundtrack från helvetet. Bruce LaBruce har helt enkelt gjort det igen!

Bruce LaBruce - Kanada/Tyskland 91 min

Fluido
Året är 2060 och i en post-AIDS värld har en liten grupp människor muterats och utvecklat genen Zero. De med denna unika gen är de enda som kan producera Delta, en ny biologisk drog extremt mycket mer beroendeframkallande än heroin. Drogen sprids genom beröring och skapar ett euforiskt rus. Ett rus som förbytt nålar och pulver mot… sperma! Men likt 90-talets drogkommission har framtidens stat byggt upp en armé av militanta drogmotståndare vars uppgift är att för gott sätta stopp för Delta. Frågan är vem som vinner, syndaren eller staten?

Shu Lea Cheang - Tyskland/Taiwan 80 min

Visningarna följs av klubb med 4 dansgolv signerade Squirt Season.

 

Alla filmer som visas under festivalen har antingen engelskt tal eller engelska undertexter. 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?