Välj datum

Violet Green – Tell it like it is

Pygméteatern / Vasastan

tis 14 nov 2017 kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 6 apr 2018 kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 7 apr 2018 kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 16 feb kl 19.00 – AVSLUTAD

Äntligen är Violet Green and all between tillbaka i Stockholm och Pygméteatern efter att ha turnerat Sverige runt under hösten. 

Bandet har spelat på jazz- & bluesklubbar, kulturföreningar, kyrkor, pubar och teatrar.Gensvaret är alltid entusiastiskt, publiken beskriver dem som en "energiboost" och en och annan tår har också fällts.

Den röda tråden är en kvinnlig musikhistoria som sträcker sig över hundra år, från vaudeville-divorna Ma Rainey och Bessie Smith fram till nutida stjärnor som Amy Winehouse. 

Violet Green består av: Jenny Fall, sång, Ulla Wrethagen, gitarr och sång, Anna Hammarsten, klaviatur och sång, Elsie Petrén, saxofon, Lena Andersson, bas och Eva Grund, trummor.

Läs mer på Violet Greens hemsida: https://violetgreenandallbetween.wordpress.com/

Pygméteaterns hemsida: http://www.pygmeteatern.se/se/kulturhuset.asp

Sagt om Violet Green:    

"Jag vill påstå att inte många band får till det vokalt så bra som dessa kvinnor... Det är inte ofta man upplever duktiga musiker som är så avspända och trivs så bra tillsammans, är så samspelta och därmed får en så bra kontakt med publiken."/Uskedalen.no

"En eloge till samtliga bakom detta projekt ... Missa dem inte!" /Jefferson Blues Magazine

”Knockade!! En helt underbar föreställning … Det bjuds på grymt gung, otroligt proffsiga kvinnor på instrument och sång, intressant och kul info mellan låtarna! Gå och se den här showen, vi kommer att göra det igen!”/ röst ur publiken

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?