PARADISO: marDRÖMMAR

Köp biljetter
0 kr – 70 kr

Turteatern / Johanneshov

sön 6 aug 2017 kl 18.00 – AVSLUTAD

marDrömmar är en föreställning som bygger på ensemblens erfarenheter av att lämna hem och familj och fly till Sverige, samt våra drömmar - och mardrömmar - som är högst närvarande i vår nya situation.

 ”Det var en gång ett barn som gick över världens gränser. Gick över osynliga trådar och hinder. 

Barnet gick trots blödande fötter. Gick ifrån trygghet, gick från sitt hem. Tänk vilket mod, tänk vilken kraft. Tio individer flyr från sina hem. Drömmer. Längtar. Saknar. En färgglad, brokig skildring av tio individers drömmar - och mardrömmar.”

 

Längd: 30 minuter 

 

VERKET är en teatergrupp som bildades i augusti 2016 av Hanna Roth och Alexandra Ljungkvist Sjölin, och består av främst nyanlända ungdomar. Vårt arbete utgår från den fysiska teatern, som ger möjlighet till kommunikation, trots olika språk och bakrund. Vår styrka ligger i det kollektiva arbetet och vi strävar efter att skapa ett sammanhang där alla i gruppen upplever meningsfullhet, samt möjlighet att genom konstnärligt arbete uttrycka sig.

VERKET har ett samarbete med Filosofiska i Skarpnäck, där vi träffas och repeterar, samt med Pantomimteatern, där premiären av marDrömmar ägde rum.

 

Info kring Paradisofestivalen
För att som vuxen (från 19 år) ha rätt att köpa biljetter med pris 0 kr, måste du även ha köpt dagspass för den aktuella Paradisofestivaldagen. Även dagspasset kontrolleras vid insläppet, och felaktigt lösta gratisbiljetter ogiltigförklaras och entré nekas.

Besökare t.o.m. 18 år bokar enkelbiljetter gratis, utan dagspass.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?