PARADISO: PÅ DET FJÄRDE SKA DET SKE

Köp biljetter
0 kr – 70 kr

Det här evenemanget är under uppbyggnad.PÅ DET FJÄRDE SKA DET SKE bygger helt på skådespelarnas egna texter om barndom, längtan och om att skapa sig en vuxen identitet. En plats för lek, reflektion och hudlösa berättelser.

Med utgångspunkt i barndomens lekfullhet och sökandet efter en vuxnare identitet har föreställningen gradvis vuxit fram under våren 2017. Utifrån ett antal rubriker har ensemblen arbetat med texter de själva skrivit. Texter som kryper under huden och är både utlämnande och reflekterande. Ett blickande inåt och en stark längtan efter att få berätta. ”På det fjärde ska det ske” är en plats för lek, reflektion och hudlösa berättelser. För regi och bearbetning står Gunilla J Gyllenspetz, till vardags skådespelare och regissör på Backa Teater.

PÅ DET FJÄRDE SKA DET SKE är en text- och rörelsebaserad scenkonstföreställning som arbetar med gestaltning med enkla tekniska lösningar i form av ljus, ljud och video.

Opus Scenkonst är en scenkonstgrupp sprungen ur Nordiska Teaterskolans påbyggnadsår i skådespeleri. Mellan september 2016 och juni 2017 var gruppen stationerad och verksam på Tokalynga Teaterakademi i Halland.

Längd: ca 60 minuter 

Regi & bearbetning: Gunilla J Gyllenspetz

Text, scenografi, kostym, ljus, ljud, produktion: Frida Sjökvist Landén, Julia Glisic, Robert Ljunggren Westlundh, Anna Gohr, Daniel Cevér, Andreas Luukinen, Frida af Schultén, Martin Ahlberg och Frida Norborg

Med stöd av: Studiefrämjandet Halland, Nordiska Teaterskolan, Teater Albatross och Katja Mustonen

 

Info kring Paradisofestivalen
För att som vuxen (från 19 år) ha rätt att köpa biljetter med pris 0 kr, måste du även ha köpt dagspass för den aktuella Paradisofestivaldagen. Även dagspasset kontrolleras vid insläppet, och felaktigt lösta gratisbiljetter ogiltigförklaras och entré nekas.

Besökare t.o.m. 18 år bokar enkelbiljetter gratis, utan dagspass.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?