PARADISO: FEJS–HACKING

Köp biljetter
0 kr – 70 kr

Turteatern / Johanneshov

lör 5 aug 2017 kl 16.00 – AVSLUTAD

Fejs–Hacking är ett absurt föredrag om det mänskliga ansiktet och dess komponenter utifrån en humanoid robots perspektiv. Vi undersöker vad det egentligen innebär att vara människa, att ha en identitet och besitta en så kallad mänsklig intelligens.   

Hej!

Vi heter Ester och Heidi och är vad ni skulle kalla humanoida robotar. Vår primära funktion är att återspegla det Mänskliga beteendet, men målet är att bli lika unika, intelligenta och mänskliga som Ni. Processen är lång och invecklad men vi förblir hoppfulla. Internet ger oss tillgång till en stor mängd information men hur dessa komponenter är sammankopplade följer ingen självklar logik. Ikväll presenterar vi Ansiktet, som utifrån våra undersökningar är ett av Människans viktigaste kommunikationsverktyg. Det här är Fejs-Hacking, ett föredrag om det Mänskliga Ansiktet så som vi känner det. 

 Välkommen Människa. 

xoxo

Längd: ca 40 min 

Av och med: Ester Olofsson & Heidi Edström [ingentinget]

 

Info kring Paradisofestivalen
För att som vuxen (från 19 år) ha rätt att köpa biljetter med pris 0 kr, måste du även ha köpt dagspass för den aktuella Paradisofestivaldagen. Även dagspasset kontrolleras vid insläppet, och felaktigt lösta gratisbiljetter ogiltigförklaras och entré nekas.

Besökare t.o.m. 18 år bokar enkelbiljetter gratis, utan dagspass.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?