Pero Älskar Baura

Köp biljetter
150 kr – 180 kr

Teater Pero / Norrmalm

ons 8 nov 2017 kl 19.00 – AVSLUTAD

-När jag tittar i livets backspegel så tänker jag, wow, jag har verkligen lärt mig nåt - men hur gick det till egentligen?

Jo, jag stannade upp och tog jag makten över mitt eget liv. Makt genom att söka hjälp, få kunskap och börja meditera.

 

Jag förstår att meditation, mindfullness och andlighet kan upplevas som flum men jag vet att dessa metoder i själva verket är oerhört konkreta. Det handlar om att träna på att vara närvarande i både hjärtat och hjärnan. Vi behöver inte låta impulserna styra våra liv, vi kan stanna upp för att lyssna. Inte för att prestera utan för att förstå.

Utifrån vetenskaplig forskning på hjärnan och kunskaper om kroppens förmåga till läkning vet vi att vi har utmärkta förutsättningar till att utvecklas. Vi måste bara vilja förändra oss.

 

Jag bjuder in till ett spännande samtal med Kristina Spegel och Carina Shola Sedell som belyser olika aspekter på vad som händer i oss, både i hjärnan och i kroppen, när vi fastnar i osunda beteenden. Det bästa av allt är nämligen att kroppen – den ljuger aldrig!

 

Värd: Baura L Magnúsdóttir Gäster: Kristina Spegel, psykolog och organisationskonsult (CBMT-instruktör) och Carina Shola Sedell, traumaterapeut med kroppen som utgångspunkt

Längd: 1 tim 40 min inkl.paus

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?