Bakom stängda dörrar

Köp biljetter
100 kr – 120 kr

Göteborgs Dramatiska Teater / Göteborg

fre 19 maj kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 20 maj kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 21 maj kl 19.00 – AVSLUTAD

Föreställningen Bakom Stängda Dörrar är berättelsen om Moa, eller LittleRainbowMoa14 som hon kallar sig på nätet.

”Han kallar sig för Petrus65. Han skriver att han känner Krister. Att han har sett bilder på mig. Han skriver att vi ska träffas i helgen, om jag inte dyker upp kommer jag att dö. Det känns som om jag faller och något har brustit inuti. Jag vet inte längre vart min kropp börjar och slutar.”

Vad händer med en människa som tvingas leva två liv samtidigt? Vad händer när nätet blivit en direktkontakt med förövare som kan vara omöjliga att värja sig emot? Att känna sig genomsyrad av skam och känna sig fängslad av sin förövare som man i vissa fall kanske aldrig ens träffat i verkligheten. Vad händer med vårt samhälle när våra barn far illa och inte vågar berätta? 

I samband med teaterföreställningen kommer det även finnas en tillhörande konstutställning av konstnären Monica Gallon.

Av och med: Catharina Gallon
Scenografi & kostym: Monica Gallon.
Scenografiass: Charlotte Sandberg
Föreställningens längd ca 70 min. (Utan paus)

Projektet genomförs med stöd av Västra Götalandsregionen
Scenkonst Quinnas hemsida www.scenkonstq.se   Konstnären Monica Gallon www.monicagallon.com

-----
Föreningen Scenkonst Quinna startades 2014 och har sin bas i Göteborg. Det är en ideell förening som är religiöst och politiskt obunden. Scenkonst Quinna genomsyras av lusten att berätta - om samhället, verkligheten, om det lilla och om det stora. I vår verksamhet vill vi ifrågasätta, undersöka, leka, kasta ljus på smutsen och skaka om. Placera förstoringsglaset på det obekväma och bjuda in alla.
Scenkonst Quinnas tidigare produktioner:
Den uppmärksammade föreställningen Jag måste vara min egen armé - om abort. Spelades runt om i Västra Götaland och Stockholm 2014-2015.
Skådespelaren Catharina Gallon har tidigare hyllats i rollen som Tessan i monologen 14 år till salu -en pjäs efter Caroline Engvalls bästsäljande bok med samma namn - som spelades på Turteatern med efterföljande turné.
Konstnär Monica Gallon har varit yrkesverksam konstnär i över 30 år och med sitt unika uttryck i textil har hon blivit omnämnd i både nationell och internationell press.

 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?