Välj datum

Vi är på väg!

Pygméteatern / Vasastan

fre 14 okt 2016 kl 19.00 – AVSLUTAD

Vi är på väg

Föreställningens röda tråd/syfte är att låta publiken få vara med och uppleva det som  händer på scenen när artisterna med sina olika bakgrunder och livserfarenheter möts i en föreställning där deras sceniska och artistiska erfarenheter, förmågor och talanger får möjlighet att samspela. 

Artisterna är liksom publiken på väg, men vad resan kommer att innehålla och vilka olika ”hållplatser” man hamnar på utefter vägen vet ingen. Alla vägar är öppna...................

Föreställningen bygger på sånger och texter på svenska som Roberto Gonzalez komponerat och skrivit.

Medverkande: Roberto Gonzalez, Pia Pohiakalio, Erik Steen och Martin Bergstrand

Roberto Gonzalez - de texter och den musik som Roberto skrivit och komponerat är inspirerad av många olika musikstilar såsom fransk chanson, salsa, blues, romsk, flamenco mm. Texterna kretsar kring såväl det som händer i världen idag som allt det som ryms inom mellanmänskliga relationer 

Pia del Norte - är en finsk Flamencodansös som använder sig av sin säregna stil för att ge ”kropp” till programmets sånger.

Erik Steen - är en stor Flamencomästare verksam i Sverige sedan 80-talet. Erik har berikat Flamencon med sin alldeles egna personliga klang. Erik är också en gedigen percussionist på cajon vilket används i programmet.

Martin Bergstrand - är en skolad kontrabasist som har varit verksam i mer än 40 år i Radiosymfonikerna och som genom sin speciella ljudatmosfär adderar en klassisk ton till arrangemanget.

Synpunkter?