Välj datum

PMS - Res en staty

moment:teater / Enskede

sön 13 nov 2016 kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 18 nov 2016 kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 19 nov 2016 kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 20 nov 2016 kl 16.00 – AVSLUTAD
tis 22 nov 2016 kl 19.00 – AVSLUTAD

Det är en revolutionskabaré. En revoltrevy. Ett hemligt källarmöte för PMS:s soldater. Hit kommer alla vi som fått nog av de patriarkala strukturerna och alla deras konsekvenser. Alla vi som vill vara med när revolutionen kommer – revolutionen som PMS kommer att starta.

Över ett år har passerat sedan premiären på Bonden Bar i Stockholm. Revolutionen har nått ända från Helsingborg och Lund till Teater Tribunalen i Stockholm, men ännu är vi inte klara. Med uppdaterat innehåll, nyskrivna låtar och tillpiffad design är PMS nu tillbaka - större och viktigare än någonsin.

OM
PMS står för Patriarkatet Måste Störtas och är den underjordiska rörelse som länge arbetat för att förbereda den stora omvändningen. Revolutionsdagen närmar sig och PMS måste nu samla ihop alla sina soldater och koncentrera riktningen. Vilka är vi, vad ska vi göra och hur?

Baren har öppnat, powerpointen är riggad, folkmassan är samlad. Mötet kan börja. Varför ska vi egentligen göra den här revolutionen? Ibland känns det som att ilskan göder sig själv, har vi glömt varför vi alls blev arga? Vi måste påminna oss om varför vi kämpar. Därför PMS. Därför detta möte.

Vi måste minnas varför vi kämpar för att kunna enas i kampen. Vi får inte längre låta oss splittras. Vi får inte längre låta oss rikta hatet mot varandra. Hatet måste enas. Hatet måste enas mot en gemensam fiende. Den fienden är patriarkatet. Så med detta källarmöte samlas vi och efteråt går vi ut tillsammans. Enade. Ta på er foträta skor och tåliga kläder, för revolutionen börjar här.

Konstnärlig ledare: Tora Enkvist
Verksamhetsledare: Carolina Oscarsson
Musik: Silent Caravan
Kostym: Moa Holma & Johanna Ek
På scen: Edda Edlund, Alicia Högfors Lindståhl, Malin Olsson, Samuel Skoglund.
Ljud/statist: Johanna Orädd

Produktion: Nilleteatern & Wannguard Production

För information om tillgänglighet, triggervarningar, anpassning för psykisk ohälsa eller något helt annat, kontakta:
info@nilleteatern.com

www.nilleteatern.com

Synpunkter?