Hot and Steamy Boys (kortfilm)

Stockholms improvisationsteater / Stockholm

tor 29 sep 2016 kl 20.00 – AVSLUTAD

HOT AND STEAMY BOYS
Natten är ung och du ligger vaken, du tycker att han är söt så håll inte tillbaka. Du kommer du kommer du kommer du kommer du är nästan där.  På taket, i bastun, i båten, i ringen, på stranden - du kommer, du kommer, du kommer -  baby vi vet att du är kär. 6 osande filmer som ger dig allt!  

The Weigh In
Det är snart dags för match, svetten lackar och publikens förväntningar är höga. The Weigh in är en het kortfilm som slår knockout på homofobin! 

San Cristobal
Lucas hälsar på sin syster i deras hemby på en avlägsin Chilensk ö. Där möter han oväntat fiskarsonen Antonio och passionen är ett faktum. Ulltröjesex, gummistövlar och omöjlig kärlek är ingredienserna i denna årets kanske sötaste kärlekshistoria. 
 
Boys in the Rooftop
En mystisk gestalt rör sig som en katt över hett plåttak i den mörka natten. I skuggorna hittar han en älskare… en olydig hund som måste pryglas. Men är valpen verkligen redo att gå fot? 

Sauna the Dead
Jacob ser fram emot en het kväll i bastun. Han självsäker och vet att han kan få vem han vill. Väl där hittar han ingen som håller måttet. Ska Jacob komma att ång(r)a sin bastukväll? Har du haft en katastrofal kväll på saunan? Vi lovar dig detta är så mycket värre! 

Alfa
Alfa Mendéz, en kubansk porrstjärna, har svårigheter att återvända till inspelning efter att hans fd motspleare och pojkvän Yerry lämnat honom. Det är inte lätt att vara ståndaktig när hjärtat blöder. Men Alfa försöker så hårt han kan! 

G O'Clock
Alex är ambulansskötaren som räddar liv i Londons chem-sex scen men kan han rädda sig själv?

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?