Välj datum

Festivalbuss: Åk till Underbarelsen med RättBuss // 19-21 augusti

Festivalbuss till Underbarelsen (19-21 aug) | Liljeholmen-Festivalområdet, Tur & Retur / Stockholm

fre 19 aug 2016 kl 17.00 – AVSLUTAD

Musik, konst, klubb och guldkantat häng under två glittrande dagar - festival på sommarens vackraste plats. Åk dit med den guldiga veteranen Guldbussen och peppa hela vägen till festivalen!

 

Underbarelsen är en musikfestival inlindad i skärgårdsromantik vid vattnet med hemlagad mat, café, bar, skogsdans, nattbastu, konst och sprakade eldar. Underbarelsen arrangeras för tredje året i rad av kulturföreningen Röda Vita Rosen. Vi körde dit förra året och gör det igen! Åk med och ta en bärs i bussbaren på vägen dit. Luta er tillbaka i bussätet och njut av musiken som spelas under resan. Du är framme i ett kick och slipper stressig SL-resa.

 

Kolla in festivalen på deras event: https://www.facebook.com/events/1654897431424964/
 

◆ ◇ ○ BILJETTER & PRISER ○ ◇ ◆

Pris för bussbiljett: 100 kr tur och retur

Det är inte öppet köp på biljetterna men de är inte heller personliga. Det går därför bra att sälja biljetten vidare. Meddela oss om vem som köpt din biljett så skriver vi det på listan.


 

◆ ◇ ○ RESEINFORMATION ○ ◇ ◆
DITRESA
Fredagen 19 aug
17:00 Avgång från Liljeholmen, hållplats N
19:00 Ankomst Barnens ö, Underbarelsen festivalområde

OBS! Det kan läggas till turer om efterfrågan är hög!
 


HEMRESA
Söndagen 21 aug
13:00 Avgång från festivalområdet
15:00 Ankomst Liljeholmen


 

◆ ◇ ○ OM RÄTTBUSS  ○ ◇ ◆

RättBussen är stor gul buss som drivs av Kulturföreningen Bussfolket. Ombord eller omkring bussen arrangeras konstnärliga tillställningar av alla möjliga slag för att bidra med ett alternativ till (framförallt men inte enbart) Stockholms kulturliv. Nu är den bussen trasig för tillfället och somamren 2016 hyr vi in andra bussar samt kör med vår fina pärla Guldbussen som är en ombggd veteranbuss från 1977. Guldbussen kör endast inom Stockholms län eftersom den är ganska gammal.

 

Med våra mjuka soffor, vackra musik, blinkande lampor och plastblomsprydda tak är vi unika i att erbjuda kultur på buss. Låt oss transportera dig fysiskt och mentalt till en tolerant och trygg frizon där konst, musik, dans, scenkonst och kollektivtrafik lever i samklang.


 

www.rattbuss.se

www.facebook.com/rattbuss

 

VARMT VÄLKOMNA OMBORD!

 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?