Välj datum

Festivalbuss: Åk till Gagnef med RättBuss // 7 -10 juli

Köp biljetter
540 kr

Stockholm-Gagnef; Tur 7 Juli - Retur 10 Juli

tor 7 jul 2016 kl 12.00 – AVSLUTAD

◆ ◇ ○ BILJETTER & PRISER ○ ◇ ◆

Festivalbussbiljetten gäller Stockholm – Gagnef tur&retur: 540 kr 

 

OBS!

◇ Festivalpassen är tyvärr slutsålda och kommer EJ att säljas på plats eller i bussen – därför gäller festivalbussen endast till er som redan har biljett!

◇ Inga återköp görs på biljetten men den är ej personlig och du kan sälja den vidare på egen hand. PM:a oss ert namn och namnet på den som sålde er biljetten så lägger vi in er i listan.

◇ Vår gula buss är trasig den här sommaren så vi hyr in andra bussar när vi kör i sommar. Så bussen vi kör kommer inte att se ut som vår gula ombyggda buss men vi kommer att försöka göra den så trevlig som möjligt ändå och det kommer som sagt att finnas musik och bar ombord.

 

◆ ◇ ○ RESEINFORMATION ○ ◇ ◆

 

DITRESA // Torsdagen 7 juli

Stockholm >>> Gagnef

12:00 Avgång Stockholm Cityterminal, gate annonseras samma dag på avgångstavlan

14:00 Paus Avesta

16:00 Ankomst till Gagnef festivalområde

 

 

HEMRESA // Söndagen 10 juli

Gagnef >>> Stockholm

12:00 Avgång Gagnef mot Stockholm C

13:00 Paus Avesta

16:00 Ankomst Stockholm Cityterminalen


 

◆ ◇ ○ OM RÄTTBUSS  ○ ◇ ◆

RättBussen är stor gul buss som drivs av Kulturföreningen Bussfolket. Ombord eller omkring bussen arrangeras konstnärliga tillställningar av alla möjliga slag för att bidra med ett alternativ till (framförallt men inte enbart) Stockholms kulturliv. Nu är den bussen trasig för tillfället och sommaren 2016 hyr vi in andra bussar samt kör med vår fina pärla Guldbussen som är en ombggd veteranbuss från 1977. Guldbussen kör endast inom Stockholms län eftersom den är ganska gammal.

Med våra mjuka soffor, vackra musik, blinkande lampor och plastblomsprydda tak är vi unika i att erbjuda kultur på buss. Låt oss transporterar dig fysiskt och mentalt till en tolerant och trygg frizon där konst, musik, dans, scenkonst och kollektivtrafik lever i samklang.


 

www.rattbuss.se

www.facebook.com/rattbuss

 

VARMT VÄLKOMNA OMBORD!


Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?