Välj datum
STRANGE DEVELOPMENT

STRANGE DEVELOPMENT

OKTOBER

Strange Development är ett nytt performanceverk av och med Tana Maneva utvecklat under Giljotins scenkonstlaboratorium OPEN LAB. En scenisk synergi mellan fysisk teater, butoh och dans, ett visuellt, poetiskt och transgressivt uttryck.

 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Teater Giljotin
ARG GUBBE

ARG GUBBE

NOVEMBER

ARG GUBBE - Av och Med Michael Segerström
Michael har levt hela sitt 74-åriga liv som heterosexuell och har nu samlat mod för att "komma ut". Med stor komik och självkännedom beskriver Michael sin resa från en arg heterosexuell man som levt med en ständig kåthet, sitt 28 år långa äktenskap med sin fru och deras adopterade son, till att nu vänja sig vid sin inre bög. Varför får man en massa gratulationer när det mest känns som ett straff?
 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Teater Giljotin
Backstage

Backstage

DECEMBER

Under repetitionsarbetet med Richard III kommer gamla konflikter i ensemblen upp till ytan. I förförelsescenen mellan Richard III och Lady Ann bryter skådespelerskan Inga ihop. Arbetet avbryts. Hela teatern hamnar i kris. Vad är det egentligen som hänt? Och hur ska teatern lösa situationen?

Backstage är ett drama om hur människor hanterar svåra konflikter där mycket står på spel och inga enkla lösningar finns.

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Teater Giljotin
Se trailer
Synpunkter?