Välj datum

Evenemang

Bad Liver - SVAREN PÅ ALLT!

Bad Liver - SVAREN PÅ ALLT!

JANUARI 2019

Bad Liver fyller 30 år! Under dessa år har bandet skapat legendariska föreställningar med tolkningar av Tom Waits till svenska, spelat argentinsk tango, satt upp en föreställning med översättningar av Nick Cave och gjort nytolkningar av Blå Tåget. De två originalmedlemmarna Gerhard Hoberstorfer och Leif Jordansson samlar nu medlemmar från olika konstellationer för att fira detta under ett antal kvällar på Pygméteatern med start i december. 

Till en början blir det ett par föreställningar av ”Kärlekens dolda budskap” som bygger på Nick Cavessånger ifrån skivan ”The Boatman’s call”. Med sig har de då musikerna Arvid Petersson (piano) och Pelle Halvarsson (cello).

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Pygméteatern
Se trailer
Lindy & Bon Bon Band

Lindy & Bon Bon Band

JANUARI 2019

Äntligen spelar Lindy & Bon Bon Band i Stockholm igen!

Lindy Larsson är tillbaka från scenerna i Berlin och bandet samlas för att än en gång måla Stockholm blodrött.

Dramatik och akustisk disco, svart kabaret, fest och mörker, allt ryms i detta magiska bands musik.

Välkomna ner på liten exklusiv spelning på Pygmeteatern. Liten teater med endast 80 platser så boka snabbt!

Platser kvar: SLUTSÅLT
STOCKHOLM, Vasastan, Pygméteatern
Hårdkokta fakta om ägg

Hårdkokta fakta om ägg

FEBRUARI 2019

Möt hönsen Lilly, Fatemeh och Rupert. De är kloka, fåniga, lite hispiga - precis som vi. En ordsprakande, musikalisk och rolig föreställning om ägg, relationer och vad som månne är meningen med livet!  En familjeföreställning med mycket sång, dans och musik. Från 5 år

Föreställningen den 9 februari är en del av scenkonstfestivalen TEATERKALAS 2019, och spelas därför till ett rabatterat pris

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan Norrmalm Odenplan, Pygméteatern
Violet Green – Tell it like it is

Violet Green – Tell it like it is

FEBRUARI 2019

Äntligen är Violet Green and all between tillbaka i Stockholm och Pygméteatern efter att ha turnerat Sverige runt under hösten. 

Bandet har spelat på jazz- & bluesklubbar, kulturföreningar, kyrkor, pubar och teatrar.Gensvaret är alltid entusiastiskt, publiken beskriver dem som en "energiboost" och en och annan tår har också fällts.

Den röda tråden är en kvinnlig musikhistoria som sträcker sig över hundra år, från vaudeville-divorna Ma Rainey och Bessie Smith fram till nutida stjärnor som Amy Winehouse. 

Violet Green består av: Jenny Fall, sång, Ulla Wrethagen, gitarr och sång, Anna Hammarsten, klaviatur och sång, Elsie Petrén, saxofon, Lena Andersson, bas och Eva Grund, trummor.

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Pygméteatern
Se trailer
Synpunkter?