Välj datum

Evenemang

Vid skogens slut...

Vid skogens slut...

FEBRUARI

Vid skogens slut…

Pantomimteatern gör en modern tolkning av den kända barnvisan "I ett hus vid skogens slut". Och finns det hjärterum så finns det stjärterum -eller vad behövs för att öppna sin dörr för de som står ute i kylan?

En ordlös, varm, musikalisk, visuell föreställning med musik, mim, skuggspel och masker. För små människor om stora frågor. Läs mer på http://pantomimteatern.se/vid-skogens-slut/ 

Platser kvar:
STOCKHOLM , Vasastan , Påfågeln - Barnlördag
HOPPET -för jag dog inte

HOPPET -för jag dog inte

MARS

Vi möts på nyheterna, på bussen, i skolan. Barn som flyr ensamma har en historia att berätta: om en barndom som inte fick fortsätta, om krig och flykt. Nu är deras historier en del av vår gemensamma historia. 

Pantomimteatern ger röst åt barn som flytt i en ordlös och visuell, fartfylldföreställning. Tre skådespelare, tillsammans med en sinnrik scenbild och mycket musik. 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågeln
Se trailer

Blanca & Bianca Ett trottoardrama

APRIL

Detta är historien om Bianca, hon som sitter utanför var och varannan mataffär med sin färgsprakande sjal och sin pappmugg. Vi känner alla igen henne. Vi har alla åsikter om henne. Men vi vet inte vem hon är. Vi önskar bara att hon vore osynlig (att hon inte var där).

Det är också berättelsen om en flicka som heter Blanca. Som har en varm säng att sova i, mat i magen och en skola att gå till. Hon firar födelsedagar och hon åker på semester. Men hennes klasskamrater ser henne inte, lärarna ser henne inte, hennes pappa verkar inte heller se henne… det är nästan som vore hon osynlig…

På en vinterkall trottoar träffas dom för första gången…

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan , Påfågeln
Synpunkter?