Välj datum
Blanca & Bianca Ett trottoardrama

Blanca & Bianca Ett trottoardrama

OKTOBER

Detta är historien om Bianca, hon som sitter utanför var och varannan mataffär med sin färgsprakande sjal och sin pappmugg. Vi känner alla igen henne. Vi har alla åsikter om henne. Men vi vet inte vem hon är. Vi önskar bara att hon vore osynlig (att hon inte var där). 

Det är också berättelsen om en flicka som heter Blanca. Som har en varm säng att sova i, mat i magen och en skola att gå till. Hon firar födelsedagar och hon åker på semester. Men hennes klasskamrater ser henne inte, lärarna ser henne inte, hennes pappa verkar inte heller se henne… det är nästan som vore hon osynlig. 

På en vinterkall trottoar träffas dom för första gången… 

Teaterföreställningen är från 6 år. 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågeln
Se trailer
Vid skogens slut...

Vid skogens slut...

OKTOBER

Vid skogens slut…

Pantomimteatern gör en modern tolkning av den kända barnvisan "I ett hus vid skogens slut". Och finns det hjärterum så finns det stjärterum -eller vad behövs för att öppna sin dörr för de som står ute i kylan?

En ordlös, varm, musikalisk, visuell föreställning med musik, mim, skuggspel och masker. För små människor om stora frågor. Läs mer på http://pantomimteatern.se/vid-skogens-slut/ 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågeln - Barnlördag
Kalevalaskåpet

Kalevalaskåpet

OKTOBER

Gamla finska sagor som glittrar av guld och silver. Följ med i en saga av trolldom och magi med mycket sång, rörelse och humor.

Teater Sláva presenterar stolt en sagoteater fylld av det stolta finska eposets minsta pärlor. Kalevalaskåpet är ett gyllene skrin att öppna för förskolebarnen. Vi gläntar på locket till en skattkista full av sagor som gnistrar av guld och silver. En föreställning fylld av musik, sång och skönhet som bjuder på en rolig och poetisk stund med mycket näring för fantasin.

Föreställningen passar både svenskspråkiga och tvåspråkiga barn. Mer info om föreställningen: www.teaterslava.org 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågeln
OH SNAP

OH SNAP

NOVEMBER

För alla från 6 år - Urpremiär 6 november 

Majora har fått hela världens massmedia i sin kropp! Samtidigt letar Navi hopplöst efter sitt syskon Majora och går vilse bland memes, GIF-ar, nätmobbning, fake news, youtube-influencers och meningslösa statusuppdateringar. Men vill Majora bli hittad? Vill hen lämna ifrån sig sina nyfunna superkrafter? Eller kommer superkrafterna förgöra henom? 

En digital mimföreställning om skärm-miss-bruk.

Teknologin kommer alltid att fortsätta utvecklas. Detta kan vi inte påverka. Men kan vi göra oss medvetna om vad den totala uppkopplingen gör med våra kroppar.

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågeln
DET STORA ÄVENTYRET

DET STORA ÄVENTYRET

NOVEMBER

I det fjärran Honungslandet är alla blommor på väg att försvinna. Hönapöna har fått i uppdrag att ta med sig massor av frön och bege sig dit. Hon har byggt en märklig farkost inför sin resa. Men när hennes stora äventyr precis ska ta sin början är hon försvunnen! Eva och publiken måste hitta Hönapöna och rädda Honungslandet!

På vägen mot Honungslandet behöver Eva och publiken klara av olika faror och hinder. 

Men varför försvann Hönapöna och var är hon? Och varför behöver man både kunna skratta och gråta för att komma fram till honungslandet?

"Det stora äventyret" är en rolig och spännande föreställning om våra grundkänslor rädsla, glädje, ilska, sorg, intresse. Den handlar också om mod och samarbete. Allt man behöver för att kunna uppleva det stora äventyret!

Ålder: 4-8 år
Längd: 50 minuter

Om det är fullt via denna biljettlänk så går det även att boka biljetter via http://www.evafunck.se/biljetter.html

Platser kvar: SLUTSÅLT
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågeln
Se trailer
Synpunkter?