Evenemang

Temakväll om marDrömmar -med utdrag ur föreställning

Temakväll om marDrömmar -med utdrag ur föreställning

september

Utdrag ur Pantomimteaterns kommande föreställning som har urpremiär 21 sept och lyssna på
Agneta Sandell som pratar och svarar på frågor om mardrömmar och barn. Vi bjuder på matig macka och fika! Gratis för lärare och 150 kr för alla andra. 

Plats: Påfågeln, S:t Eriksgatan 84. T-bana: S:t Eriksplan.

 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Scen: Påfågeln, S:t Eriksgatan 84
Läs merKöp biljett
marDrömmar

marDrömmar

september

På natten förvandlas barnrummet till en mardrömslik spegelvärld full av hot och rädsla. En magisk värld som snabbt skiftar från verklig till surrealistisk. Mimföreställningen marDrömmar är en berättelse om ett barn som vågar möta sina mardrömmar och en vuxen som lär sig att inte vara rädd för känslor. 

marDrömmar är en föreställning om fantasins kraft att forma materia. Ett visuellt äventyr som hyllar fantasin och tar rädslan på fullaste allvar. Det är skrämmande men inte farligt att vara rädd.

En allåldersföreställning från 6 år, ca 40 minuter lång.

Platser kvar:
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågelns Barnlördag
Läs merKöp biljett
HOPPET -för jag dog inte

HOPPET -för jag dog inte

oktober

Vi möts på nyheterna, på bussen, i skolan. Barn som flyr ensamma har en historia att berätta: om en barndom som inte fick fortsätta, om krig och flykt. Nu är deras historier en del av vår gemensamma historia. 

Pantomimteatern ger röst åt några barns erfarenheter i en ordlös och visuell, fartfylldföreställning. Tre skådespelare, tillsammans med en sinnrik scenbild och mycket musik, tar oss med på en resa. 

”Alla barn har rätt till liv, överlevnad och utveckling” FN:s barnkonvention 

Platser kvar:
Se trailer
STOCKHOLM, Vasastan, Påfågeln
Läs merKöp biljett
Vid skogens slut...

Vid skogens slut...

november - december

Vid skogens slut…

Pantomimteatern fortsätter på temat Flykt. Nu med siktet inställt på de små barnen (från 4 år). Vi gör en modern tolkning av den kända barnvisan "I ett hus vid skogens slut". Och finns det hjärterum så finns det stjärterum -eller vad behövs för att öppna sin dörr för de som står ute i kylan?

En ordlös, varm, musikalisk, visuell föreställning med musik, mim, skuggspel och masker. För små människor om stora frågor. Läs mer på http://pantomimteatern.se/vid-skogens-slut/ 

Platser kvar:
STOCKHOLM , Vasastan , Påfågeln - Barnlördag
Läs merKöp biljett
Synpunkter?