Välj datum

Standup i trädgården med Fritte Fritzon och Sanna Persson Halapi!

Den 17 juni kl 19.30 blir det stand-upp på Spelplats Vinbäcken. Vi är glada att presentera två välkända komiker i vår trädgård som kommer bjuda på stand-up för alla som känner för att skratta.

Fritte Fritzson är komiker och poddare. Mest känd kanske för att han vann ”På spåret” i våras tillsammans med Marie Agerhäll. Fritte har skrivit för radio och tv och driver prisbelönta ståuppklubben Oslipat som idag finns i sex städer. Han gör också den populärvetenskapliga podden Allt du velat veta som i skrivande stund har nästan 25 miljoner nedladdningar.

Sanna Persson Halapi är komiker och skådespelare. Hon började sin komikerbana inom Lunds studentliv med bl a Boelspexarna. Hon är mest känd från TV och serierna Hipp Hipp (bl a som Jolanta), Extra Allt, Anders och Måns, I Anneli, Halvvägs till himlen och Skolan en humorserie i skolmiljö.
Sanna är välkänd för den yngre publiken som Pax i Pax jordiska äventyr (tre säsonger för SVT Barnkanalen) och i Vintergatan (SVT Barnkanalen). 2012 spelade hon mamma Kicki i SVT:s julkalender Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst, och hon har också medverkat i de populära programmen Gabba Gabba, Är det sant? och Mysteriet på Barnkanalen. Till Vinbäcken kommer Sanna som komiker med sin två figurer Iren Green och Jolanta!
Biljettsläpp inom kort!

Köp biljetter
Synpunkter?