Välj datum

Standup i trädgården med Fritte Fritzon och Sanna Persson Halapi!

Spelplats Vinbäcken / Kristianstad

lör 17 jun kl 19.30 – AVSLUTAD

Den 17 juni kl 19.30 blir det stand-upp på Spelplats Vinbäcken. Vi är glada att presentera två välkända komiker i vår trädgård som kommer bjuda på stand-up för alla som känner för att skratta.

Fritte Fritzson är komiker och poddare. Mest känd kanske för att han vann ”På spåret” i våras tillsammans med Marie Agerhäll. Fritte har skrivit för radio och tv och driver prisbelönta ståuppklubben Oslipat som idag finns i sex städer. Han gör också den populärvetenskapliga podden Allt du velat veta som i skrivande stund har nästan 25 miljoner nedladdningar.

Sanna Persson Halapi är komiker och skådespelare. Hon började sin komikerbana inom Lunds studentliv med bl a Boelspexarna. Hon är mest känd från TV och serierna Hipp Hipp (bl a som Jolanta), Extra Allt, Anders och Måns, I Anneli, Halvvägs till himlen och Skolan en humorserie i skolmiljö.
Sanna är välkänd för den yngre publiken som Pax i Pax jordiska äventyr (tre säsonger för SVT Barnkanalen) och i Vintergatan (SVT Barnkanalen). 2012 spelade hon mamma Kicki i SVT:s julkalender Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst, och hon har också medverkat i de populära programmen Gabba Gabba, Är det sant? och Mysteriet på Barnkanalen. Till Vinbäcken kommer Sanna som komiker med sin två figurer Iren Green och Jolanta!
Biljettsläpp inom kort!

Synpunkter?