Välj datum

Fuck Tinder

Teaterverket Svea / Odenplan

ons 29 mar kl 19.00 – AVSLUTAD
tor 30 mar kl 19.00 – AVSLUTAD

Det är bröllopsdag! Anders och Bea ska precis gifta sig, allt är klart, släkten väntar i kyrkan, nu ska bara slipsen knytas och… PLING! Inuti Beas telefon lurar en mörk hemlighet. Tinder. En applikation där du själv väljer vem du vill vara och vem du vill vara med.

Fuck Tinder är en farsartad komedi i två akter som handlar om kärlek, sex och frihet i en tid där valmöjligheterna är oändliga.  Två skådespelare spelar 26 roller i ett försök att ta reda på sanningen om Tinder. Hur vet du vem som är den rätta när möjligheterna är oändliga? Hur länge kan du skrolla innan du måste göra ett val? Och är valet ens ditt eller är det egentligen Tinders?

Fuck Tinder hade urpremiär 2017 och har utvecklats många gånger sedan dess och spelats både i Sverige och i Finland. I mars är den tillbaka på Teaterverket Svea – på samma scen där urpremiären ägde rum, dåvarande Teater Pero! Varmt välkomna alla singlar, icke-singlar och wannabe-singlar! Och även ni som tror er hittat den rätta! Den här föreställningen är till er!

Av och med: Eline Lundeberg och Albert Häggblom
Ljud- och ljusdesign: Henrik Wenne
Föreställningstekniker: Tove Ultvedt
Regiöga: Per Lagergren
Scenografi: Anna Wennerhed

Föreställningslängd: ca. 2 timmar inkl. 20 min paus

Speldatum:
Onsdag 29 mars kl. 19:00
Torsdag 30 mars kl. 19:00

Uppsättningen produceras av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm

Synpunkter?