Välj datum

FamiljeKul

Högsgården / Hög

sön 4 sep 2022 kl 13.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i september 2022.

Gabriel är Trollkarlen alla har kommit att älska.
Hans huvudsyssla är i dag trolleri men han har sedan väldigt ung ålder spelat och utbildat sig inom teater, musik och buktaleri, vilket man märker på hans trollerishower där han trollbinder både barn och vuxna och har en otrolig scennärvaro.
Gabriel har varit med i såväl dagstidningar som radio och tv, bland annat Bingolotto och Barnkanalen. Han har också vunnit priser i flertalet talangtävlingar och trolleri SM.
2016 blev han svensk juniormästare i barntrolleri och är idag en av de mest bokade i Sverige.

 

Sixten Ericksson är en teaterintresserad kille från Hög. Han har skapat sagoväsen och berättelser för barnfamiljer. Hans teatervandring ”Trollkungens hemlighet”, lockade en stor publik under påskhelgen. Sixten har uppmärksammats i lokal radion, Hela Hälsingland och i Tv4:as Efter fem. Idag är han här med några av hans figurer. En helg i höst så förvandlas Högsgården till ett spökhus. Sixten och han figurer arragerar en spökvandring. Håll utkik på sociala medier!

Arrangör: Högsgårdens Bygdegårdsförening i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Hudiksvallskommun, Bygdegårdarnasriksförbund

Synpunkter?