Välj datum

SalvadorStokolmo Klub: Gil Felix möter Natalie Beabella!

Pygméteatern / Stockholm

lör 10 sep kl 20.00 – AVSLUTAD

Natalie Beabella är ett transatlantiskt världsmusikprojekt med värme, groove, akustiska instrument och insiktsfulla texter på både engelska och spanska. 

Stilen de spelar är en blandning mellan världsmusik och pop, med inslag av jazz och latinska folkloristiska rytmer. Bandet har spelat runtom i Sverige och Argentina sedan starten 2007. Debuten ”No te doy más” fick ett fint mottagande av bland andra Lira och UNT: "No te doy más, inspelat i Stockholm och Buenos Aires, är en mycket angenäm upplevelse, full av böljande, melodistarka låtar som andas värme och optimism"

Stefan Warnqvist, UNT

Natalie Beabella drar sig inte för att ge sig in i olika musikstilar. (…) Det inledande titelspåret doftar tango med bandoneón och smäktande violin, Only the stars är en vacker ballad med mjukt piano och brummande kontrabas och Out in the Atmosphere som sjungs på både engelska och spanska är skönt slö.”

Rasmus Klockljung, Lira musikmagasin

Live har Natalie, som själv spelar gitarr och sjunger, förutom David Silva på gitarr och sång Juan Romero på slagverk och Lauri Antila på kontrabas 


Gil Felix är norra Europas främste uttolkare av brasiliansk populärmusik MPB med egna kompositioner och hits. Gil Felix har 25-årig internationell karriär, en bred och eklektisk repertoar med både originella kompositioner och stora hits. Med influenser från Gilberto Gil, Bob Marley, Luis Gonzaga och Fela Kuti innebär Gil Felix framträdanden ett möte mellan den regionala Recôncavo-kulturen och afrikansk musikalitet.

SalvadorStokolmo Klub är klubben där Salvador de Bahía, Brasiliens första huvudstad och hjärtat i den afrobrasilianska kulturen, möter Stockholms myller av musik och musiker från Brasilien, Latinamerika, Karibien och Afrika och som publiken längtat efter att se tillsammans.

I baren huserar Klub Kabeza

SalvadorStokolmo Klub genomförs med stöd av Bilda Studieförbund och Statens Kulturråd

Synpunkter?